avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1095 soluții astăzi
Forum Activitate elena_simonik

Activitate elena_simonik

Am urmat pasii dvstra si da sunt divortata.. Fostul sot a semnat.ca eu sa imi preiau numeñe meu de familie..si ca parata adik eu trebuie sa ii platesc taxele de divort cu apel ... . Cu apel adik la ce se refera deschidem dosarul din nou ? Va multumesc
Mult
Ok.. Perfect deci nu e necesar ca persoana imputernicita sa fi prezenta
Va multumesc ..as mai avea o intrebare acea imputernicire speciala as putea sa o fac de aici din spania fara prezenta persoanei pe care o voi imputernici exista vreo modabilitate
multumesc mult :) ..stiti cumva cam cat timp ar dura pentru eliberarea noilor documente
:(:(:(..buna seara .. locuiesc in spania in urma cu un an aproximativ buletinul mi sa furat impreuna cu alte bunuri...nu am fost l politie nu am depus nici o plangere .pentru cele intamplate ...dar acum dupa ce mi-a expirat si pasaportul.. sunt un pic cam dezorientata..pentru ca as vrea sa calatoresc pana in romania .. iar neavand nici un act valabil nu stiu ..incotro :((
sunt complet de acord de am schimba numele .. cea ce as vrea sa stiu daca as inputernici pe cineva ca sa imi ridice dosarul , sau hotararea de divort ca eu sa pot sa imi schimb numele
Buna ..as avea cateva intrebari, locuiesc in spania acu 5 ani de zile m-am casatorit in craiova .si am venit amnd2 in spania dupa un an de casnicie am decis ca nu suntem unul pt celalalt asa ca ,el sa intors in romania iar de vreun an sau 2 nu stiu cu exactitate am aflat ca el a bagat divortul si ca suntem divortati.. si ca el a semnat ca eu sa revin la numele meu de familie ,dar eu locuind in spania binenteles nu am primit nici o hartie la mana, sau vreo hotarare de divort , nu mi-au trimis nimic,la fel ar mai fi o alta problema eu mi-am pierdut buletinul, iar pasaportul meu a expirat anul trecut ,si din motive economice nu am avut cum sa ajung in romania :( ...va rog sa imi dati niste sfaturi sau cam ce ar trebui sa fac in momentul acesta care ar fi pasii: . ... va multumesc mult