avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1144 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Buletin pierdut ¨furat¨ si pasaport expirat ...
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Buletin pierdut ¨furat¨ si pasaport expirat ...

:(:(:(..buna seara .. locuiesc in spania in urma cu un an aproximativ buletinul mi sa furat impreuna cu alte bunuri...nu am fost l politie nu am depus nici o plangere .pentru cele intamplate ...dar acum dupa ce mi-a expirat si pasaportul.. sunt un pic cam dezorientata..pentru ca as vrea sa calatoresc pana in romania .. iar neavand nici un act valabil nu stiu ..incotro :((
Cel mai recent răspuns: Ares-3 , moderator 08:48, 23 Ianuarie 2013
Mergeti la Ambasada Romaniei si solicitati eliberarea unui titlu de calatorie pentru intoarcerea in tara. Acest titlu de calatorie este valabil 30 de zile si doar pentru intoarcerea in Romania.

In tara va veti adresa autoritatilor competente pentru eliberarea unor noi documente.
multumesc mult :) ..stiti cumva cam cat timp ar dura pentru eliberarea noilor documente
Nu va poate spune nimeni cat va dura, depinde atat de localitatea unde aveti domiciliul (in resedintele de judet cartile de identitate se obtin mai repede) cat si de volumul de munca al serviciilor respective.
In principiu, cartea de identitate o puteti obtine intr-o saptamana iar pasaportul cam la 14 zile.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

S.o.s iazbuka iazbuka Ieri mi-au fost furat portofelul cu tot cu buletinul meu fiind singura mea carte de identitate, tin sa precizez ca sunt in olanda, ce as putea face sa pot ... (vezi toată discuția)
Titlul de calatorie popescudarius22 popescudarius22 Saluatere .!! Legat de titlul de calatorie , in cat timp pot face acest document, cate zile ami trebuie ?. Eu inplinesc 18 ani pe data de 22 -06 , iar ... (vezi toată discuția)
Carte de identitate anamariaruspaltinean anamariaruspaltinean Buna ziua, daca eu sunt in Spania si mi-a expirat buletinul de identitate cum pot sa-l schimb daca nu am pe nimeni in Romania, vreau sa zic nici o ... (vezi toată discuția)