:(:(:(..buna seara .. locuiesc in spania in urma cu un an aproximativ buletinul mi sa furat impreuna cu alte bunuri...nu am fost l politie nu am depus nici o plangere .pentru cele intamplate ...dar acum dupa ce mi-a expirat si pasaportul.. sunt un pic cam dezorientata..pentru ca as vrea sa calatoresc pana in romania .. iar neavand nici un act valabil nu stiu ..incotro :((
Mergeti la Ambasada Romaniei si solicitati eliberarea unui titlu de calatorie pentru intoarcerea in tara. Acest titlu de calatorie este valabil 30 de zile si doar pentru intoarcerea in Romania.
In tara va veti adresa autoritatilor competente pentru eliberarea unor noi documente.
Nu va poate spune nimeni cat va dura, depinde atat de localitatea unde aveti domiciliul (in resedintele de judet cartile de identitate se obtin mai repede) cat si de volumul de munca al serviciilor respective.
In principiu, cartea de identitate o puteti obtine intr-o saptamana iar pasaportul cam la 14 zile.
S.o.s
iazbuka
Ieri mi-au fost furat portofelul cu tot cu buletinul meu fiind singura mea carte de identitate, tin sa precizez ca sunt in olanda, ce as putea face sa pot ... (vezi toată discuția)