avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1117 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Divortul de la Distanta ... e posibil?
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Divortul de la Distanta ... e posibil?

Buna ..as avea cateva intrebari, locuiesc in spania acu 5 ani de zile m-am casatorit in craiova .si am venit amnd2 in spania dupa un an de casnicie am decis ca nu suntem unul pt celalalt asa ca ,el sa intors in romania iar de vreun an sau 2 nu stiu cu exactitate am aflat ca el a bagat divortul si ca suntem divortati.. si ca el a semnat ca eu sa revin la numele meu de familie ,dar eu locuind in spania binenteles nu am primit nici o hartie la mana, sau vreo hotarare de divort , nu mi-au trimis nimic,la fel ar mai fi o alta problema eu mi-am pierdut buletinul, iar pasaportul meu a expirat anul trecut ,si din motive economice nu am avut cum sa ajung in romania :( ...va rog sa imi dati niste sfaturi sau cam ce ar trebui sa fac in momentul acesta care ar fi pasii: . ... va multumesc mult
Cel mai recent răspuns: ContSters277125 , utilizator 18:43, 27 Ianuarie 2013
Nu sunteţi de acord cu divorţul sau cu schimbarea numelui?
În principiu, ar trebui să consultaţi dosarul, să vedeţi unde a-ţi fost citată, cine a semnat citaţia, ce a fost pretenţia fostului soţ.
Cum acest lucru nu este posibil, ar trebui să-l rugaţi pe cineva să meargă la instanţă şi să consulte dosarul în locul dvs.
sunt complet de acord de am schimba numele .. cea ce as vrea sa stiu daca as inputernici pe cineva ca sa imi ridice dosarul , sau hotararea de divort ca eu sa pot sa imi schimb numele
Da, se poate sa imputerniciti pe cineva sa mearga la dosar dar cu o procura speciala.
Va multumesc ..as mai avea o intrebare acea imputernicire speciala as putea sa o fac de aici din spania fara prezenta persoanei pe care o voi imputernici exista vreo modabilitate
Puteti sa o faceti de oriunde.

Alte discuții în legătură

Judecata in lipsa mea jus7m jus7m am inaintat divortul si am primt termen in luna noiembrie totul a fost ok pana cand am gasit sa plec din tara la munca in strainatate ,am inteles ca se poate ... (vezi toată discuția)
Divort in lipsa partilor marynella36 marynella36 Daca depun o cerere de divort ,personal,in Romania,este posibil ca ulterior acest proces sa se judece in lipsa ambelor parti,acestea locuind in strainatate,si ... (vezi toată discuția)
Procura divort crlstl crlstl buna seara, ma poate ajuta cineva cu un model de procura, prin care se imputernicesc avocatul sa INTRODUCA actiunea de divort si sa ma reprezinte? Multumesc (vezi toată discuția)