Acuma o intrebare,noi cu actele lu asta ce naiba facem,te pomenesti ca politia o sa vina si o sa ne oblige sa i le dam inapoi.
Suma este ceva mai mare,mult mai mare,persoanele tepuite sunt mai multe,nenorocitul a profitat de increderea noastra si a disparut,detinem inscrisuri de mana,actele in original ale teparului,banuim ca nu are nici un bun material trecut pe numele lui,banuim ca are o sora,unul dintre parinti este decedat...
Intrebare atunci cand se ajunge la executare se poate face o succesiune fortata dupa care sa se treaca la vinderea bunurilor cuvenite din succesiune,asta pentru a recupera ceva...
animacikaa a scris:
am dat tepe si eu..multe..multe..am inceput in mai 2012 si acum apar citatiile.....
Sa ne indreptam spre mantuire,sa ne luminam,sa ne prezentam la locul stabilit,sa dam declaratii asa cum zice acolo pe citatie,ferestete de pacatul asta,sa te inchini de trei ori atunci cand vezi o hartie din asta alba lipita pe usa,paraseste de urgenta locatia,lasa toate facturile neplatite,daca prin absurd se intampla sa iesi din casa chiar atunci cand ala lipeste citatia pe use,saluta si semneaza acolo unde zice...
Nu imi fac eu probleme din astea,eu ma intreb cum naiba o sa recupereze astia ceva de la mine,nu am nimic in proprietate...
Cineva vorbeste despre victimizare,are dreptate sunt o victima,nu cred ca un avocat
poate sa ajute,mai bine trec pe la un psiholog,ce fel de dependenta e asta,simt ca nu pot sa ma opresc,cum deschid gura cum mai scriu cate ceva,hop,astia incep sa arunce cu lovele,eu nu fac decat sa le strang si cam asta este...
Vreau sa fiu ajutat,am cautat sprijin peste tot,m-a spovedesc periodic,e bine sa te cureti asa sufleteste,e si mai economic,saloanele de masaj au niste preturi astronomice,nici prestatia nu mai este la fel,pana la urma se pare ca am reusit sa aflu cate ceva,de acum inainte am sa verific periodic internetul,o sa incep sa imi fac probleme doar atunci cand numele meu apare afisat la vreo judecatorie,pana atunci zic sa mai revizuiesc putin planul de afaceri...
Domnilor,eu nu ma ascund ce asi avea de ascuns,nu ma cauta nimeni, m-am uitat peste tot in toate portalurile astea de justitie,am trecut si pe la aia urmariti general,multi rau,numele meu nu apare nicaieri,o fi posibil ca aia care au luat teapa sa nu fi depus nici o plangere,cine stie ce naiba o fi in capul lor,la unul i-am lasat si niste acte,i-am zis asa mai mult in gluma,tinele ca ma intorc repede,poate inca ma asteapta…
Curios,de la o intrebare simpla uite unde se ajunge...pana la urma tot nu am aflat raspunsul.
Repet intrebarea
Vreau sa stiu asa cu aproximatie cat timp dureaza pana ma dau astia in urmarire…Prima plangere banuiesc ca a fost depusa in luna iunie 2012
Am dat o raita pe la primarie,am umblat asa mai nebarbierit,m-am uitat acolo la avizier,scria ca porumbul din patul nu este bun,cica sa plantez boabe tratate,mai erea si o poza cu o femeie pe un tractor,atat in rest nimic.
Dar de ce sa vorbesc prostii,ce sa ami faca mie politia,de ce sa ma caute,poate sunt nevinovat, intai sa ma judece,am tepuit si eu ca toata lumea,poate ca aveam diferite nevoi urgente,eu vreau sa stiu asa cu aproximatie cat timp dureaza pana ma dau astia in urmarire…
Daca am dat teapa in zone diferite,pe la tara in special,banuiesc ca prima plangere la politie fost facuta prin luna iunie,cam cat dureaza pana asi dau aia seama cum sta treaba,cat dureaza solutionarea unui dosar din asta penal.
Prin vara am facut cateva prostii,nu stiu ce a fost in capul meu parca am fost posedat,am tepuit mai multe persoane,banuiesc ca aia s-au dus la politie sa faca plangere,nu am domiciliu stabil, de unde pot sa aflu daca sunt cercetat penal, nimeni nu stie unde stau,am pierdut cartela de telefon si telefonul,banii i-am cheltuit,ce se poate intampla...