avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 756 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Am dat niste tepe,am cheltuit banii,acum ce urmeaza
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Am dat niste tepe,am cheltuit banii,acum ce urmeaza

Prin vara am facut cateva prostii,nu stiu ce a fost in capul meu parca am fost posedat,am tepuit mai multe persoane,banuiesc ca aia s-au dus la politie sa faca plangere,nu am domiciliu stabil, de unde pot sa aflu daca sunt cercetat penal, nimeni nu stie unde stau,am pierdut cartela de telefon si telefonul,banii i-am cheltuit,ce se poate intampla...
in cel mai rau caz, sa faci un pic de inchisoare pt inselaciune.
Daca am dat teapa in zone diferite,pe la tara in special,banuiesc ca prima plangere la politie fost facuta prin luna iunie,cam cat dureaza pana asi dau aia seama cum sta treaba,cat dureaza solutionarea unui dosar din asta penal.
Este vreun mijloc sa se ajunga la tine? Ca de ex. daca ai tepuit trimitand colete goale prin posta romana... e cam nasol, se poate ajunge la tine, dar daca faci pe baiatul de la curent si le ceri oamenilor bani pt. curent.... trebuie sa se ajunga cumva la tine, stii? de pe cartela respectiva telefonica ai sunat persoane care te cunosc/?
O sa afli cand vei verifica la domiciliul de pe buletin, iar daca esti curios verifica la avizierele primariilor unde ai savarsit infractiunile fiindca daca nu esti gasit la domiciliul acolo se lipesc citatiile.
Sa nu crezi ca vei fi judecat intr-un singur proces, ci vei fi cercetat si eventual judecat in cel putin tot atatea dosare in cate circumscriptii judecatoresti ai tepuit.;)
Am dat o raita pe la primarie,am umblat asa mai nebarbierit,m-am uitat acolo la avizier,scria ca porumbul din patul nu este bun,cica sa plantez boabe tratate,mai erea si o poza cu o femeie pe un tractor,atat in rest nimic.
Dar de ce sa vorbesc prostii,ce sa ami faca mie politia,de ce sa ma caute,poate sunt nevinovat, intai sa ma judece,am tepuit si eu ca toata lumea,poate ca aveam diferite nevoi urgente,eu vreau sa stiu asa cu aproximatie cat timp dureaza pana ma dau astia in urmarire…

Alte discuții în legătură

Inselaciune Darksider09 Darksider09 Buna ziua,am si eu o problema eu in urma cu 1 sapt am facut un schimb de telefoane pe internet eu i-am dat unui tip un telefon si 1 mil 500 si el trebuia sa ... (vezi toată discuția)
Durata anchetei oltul oltul daca am dat o teapa pt cineva iar el a depus plangere la politie de ce dureaza saptamani chiar luni pana primesc citatia? mentin ca partea vatamata stie numele ... (vezi toată discuția)
Teapa olx mariusbt1 mariusbt1 am dat o teapa pe olx, in 2017 colet trimis prin posta ,trimitand in loc de produsul respectiv care era in anunt un produs mai ieftin.acum dupa 3 ani, . ieri ... (vezi toată discuția)