avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 534 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Am dat niste tepe,am cheltuit banii,acum ce urmeaza
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Am dat niste tepe,am cheltuit banii,acum ce urmeaza

Prin vara am facut cateva prostii,nu stiu ce a fost in capul meu parca am fost posedat,am tepuit mai multe persoane,banuiesc ca aia s-au dus la politie sa faca plangere,nu am domiciliu stabil, de unde pot sa aflu daca sunt cercetat penal, nimeni nu stie unde stau,am pierdut cartela de telefon si telefonul,banii i-am cheltuit,ce se poate intampla...
animacikaa a scris:

am dat tepe si eu..multe..multe..am inceput in mai 2012 si acum apar citatiile.....

Sa ne indreptam spre mantuire,sa ne luminam,sa ne prezentam la locul stabilit,sa dam declaratii asa cum zice acolo pe citatie,ferestete de pacatul asta,sa te inchini de trei ori atunci cand vezi o hartie din asta alba lipita pe usa,paraseste de urgenta locatia,lasa toate facturile neplatite,daca prin absurd se intampla sa iesi din casa chiar atunci cand ala lipeste citatia pe use,saluta si semneaza acolo unde zice...
Nu imi fac eu probleme din astea,eu ma intreb cum naiba o sa recupereze astia ceva de la mine,nu am nimic in proprietate...
Bine spune Coroina.
...acest forum este gratis... prin urmare consultarea unui avocat nu este geniala... atata timp cat nici nu stie daca i s-a facut plangere la vreo sectie de politie...

un avocat specializat pe drept penal si sa ii povestesti ce ai facut.te costa aprox 100 lei dar macar iti poate da niste raspunsuri mult mai concrete si pe langa asta va puteti intelege cum vor decurge lucrurile cand vei fi cautat(Daca vei fi)

Intervenţie moderator:

În speranţa că utilizatorul care a deschis topicul s-a lămurit în privinţa aceea ce i se poate întâmpla pentru ţepele pe care afirmă că le-a dat, ca urmare a numeroaselor răspunsuri, pentru ca discuţia să nu degenereze aşa cum se pare că se întâmplă, vom închide topicul. Mulţumim pentru înţelegere.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inselaciune Darksider09 Darksider09 Buna ziua,am si eu o problema eu in urma cu 1 sapt am facut un schimb de telefoane pe internet eu i-am dat unui tip un telefon si 1 mil 500 si el trebuia sa ... (vezi toată discuția)
Durata anchetei oltul oltul daca am dat o teapa pt cineva iar el a depus plangere la politie de ce dureaza saptamani chiar luni pana primesc citatia? mentin ca partea vatamata stie numele ... (vezi toată discuția)
Teapa olx mariusbt1 mariusbt1 am dat o teapa pe olx, in 2017 colet trimis prin posta ,trimitand in loc de produsul respectiv care era in anunt un produs mai ieftin.acum dupa 3 ani, . ieri ... (vezi toată discuția)