avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 534 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Am dat niste tepe,am cheltuit banii,acum ce urmeaza
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Am dat niste tepe,am cheltuit banii,acum ce urmeaza

Prin vara am facut cateva prostii,nu stiu ce a fost in capul meu parca am fost posedat,am tepuit mai multe persoane,banuiesc ca aia s-au dus la politie sa faca plangere,nu am domiciliu stabil, de unde pot sa aflu daca sunt cercetat penal, nimeni nu stie unde stau,am pierdut cartela de telefon si telefonul,banii i-am cheltuit,ce se poate intampla...
da f bine zici mai stia eu pe cineva care tragea tepe de la bogati s facea donati pe la casele de copii si bartini si cind l-a intrebat politia cde ce facut asa a zis ca el este robin hood ei tu de nu poti fi si nu ia facut nimic ;)
De teapa nu fuge nimeni, stia el Tepes Voda ce stia... Adica vei plati pana la urma tepele pe care le-ai dat. Asta am vrut sa spun. De justitie nu poate fugi nimeni. Doar daca ai facut un pact cu Satan, dar si acela te poate tepui.
VasileRadu a scris:
Am dat niste tepe,am cheltuit banii,acum ce urmeaza

Sa primiti aplauze=D>.

Chiar nu sunteti constient de ceea ce ar putea urma, stimate domn?
[...]am tepuit si eu ca toata lumea,poate ca aveam diferite nevoi urgente,eu vreau sa stiu asa cu aproximatie cat timp dureaza pana ma dau astia in urmarire…

Toata lumea tepuieste:slap:? Nu generalizati. Ma indoiesc ca in fata unei asemenea declaratii data in fata organelor de cercetare penala, acestia isi vor cere scuze si veti pleca linistit acasa:hm:.
va amintesc ca acest forum nu este pentru a-i jigni pe cei ce isi expun problemele sau pentru a-i judeca. ajutati-i cu un sfat, daca puteti. daca nu puteti, mai bine nu va obositi sa le raspundeti. nu e frumos sa ii luati la misto pentru ceea ce au facut sau nu au facut.

iar pentru VasileRadu- pentru a vedea daca sunteti judecat, puteti intra pe portalul instantelor ministerului de justitie

[ link extern ] /

si sa dati click pe judecatoria unde credeti ca ati putea fi judecat ( de exemplu daca ati dat tepe in bucuresti, in sectorul 2, dati click pe judecatoria sectorului 2 etc) si completati cu numele dvs si astfel veti putea verifica daca sunteti sau nu judecat, cine va reclama si pt ce.
La noi toate se misca greu si incet. Asa ca poate dura ani de zile pana se pune totul pe roate. Si fiindca nu ai fost prins o sa tragi tepe in continuare pana o sa fi prins. Si atunci o sa ti se puna in carca si ce ai facut si ce n-ai facut si o sa semnezi dupa cateva mangaieri parintesti. Chiar si intrand pe un asemenea forum se poate afla pe unde umbli si cine esti cu toate ca folosesti pseudonime. Nu glumesc, sunt de meserie.

Alte discuții în legătură

Inselaciune Darksider09 Darksider09 Buna ziua,am si eu o problema eu in urma cu 1 sapt am facut un schimb de telefoane pe internet eu i-am dat unui tip un telefon si 1 mil 500 si el trebuia sa ... (vezi toată discuția)
Durata anchetei oltul oltul daca am dat o teapa pt cineva iar el a depus plangere la politie de ce dureaza saptamani chiar luni pana primesc citatia? mentin ca partea vatamata stie numele ... (vezi toată discuția)
Teapa olx mariusbt1 mariusbt1 am dat o teapa pe olx, in 2017 colet trimis prin posta ,trimitand in loc de produsul respectiv care era in anunt un produs mai ieftin.acum dupa 3 ani, . ieri ... (vezi toată discuția)