avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 919 soluții astăzi
Forum Activitate romavocar

Activitate romavocar

Buna seara,
tata a mostenit in urma decesului parintilor o garsoniera, care s-a vandut. La data vanzarii tata era bolnav de Alzheimer, intrebarea este cine administreaza partea tatalui --- copii sau sotia acestuia
multumesc
Răspuns la discuția schimbare incadrare in mumca
Multumesc
in cadrul societacii comerciale , am fot trecut de pe o functie de sef depozit unde aveam o fisa a pstului semnata la angajare - pe o functie de manager depozite fara sa semnez o fisa a postului care este procedura?
Răspuns la discuția demisie
da ,de sustragere
Răspuns la discuția demisie
in urma acestor evenimente, si decizii incorecte a sefilor , se cauta vinovat si se incearca fortarea demisiei celui care a adus la cunostinta faptele, ba mai mult i se aduc acuzatii indirecte.
decizia companie asupra celor implicati a fost sa declare in fata notarului ca prejudiciul a fot aruncat la gunoi si ca se va recupera paguba.
Răspuns la discuția demisie
politia
Răspuns la discuția demisie
La momentul producerii prejudiciului , normal era sa anunte autoritatie corect?
Discuție demisie
am constatat un prejudiciu,am anuntat seful direct si personalu de la security.S-au luat declaratii de la persoanele respective care au confirmat ca s-au aruncat la gunoi.S-a recuperat paguba .Seful direct nu a dat dispozitie sa se faca inventar la data respectiva- s-a facut inventar dupa 3 saptamani si s-a constatat o lipsa mai mare ingestiunea este deschisa.Ce procedura legala se aplica in aceasta situatie?