avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 694 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... schimbare incadrare in mumca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

schimbare incadrare in mumca

in cadrul societacii comerciale , am fot trecut de pe o functie de sef depozit unde aveam o fisa a pstului semnata la angajare - pe o functie de manager depozite fara sa semnez o fisa a postului care este procedura?
Cel mai recent răspuns: romavocar , utilizator 10:53, 17 Ianuarie 2013
Daca modificarea functiei s-a facut in baza unui act aditional la c.i.m., atunci va trebui sa primiti o noua fisa a postului ...
Multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fisa postului 27George 27George Buna ziua Numele meu este George si am rugamintea sa ma ajutati cu un raspuns concret cu privire la corectitudinea unei FISE DE POST si efectul acesteia la ... (vezi toată discuția)
Pot fi retrogradat? ciocintageorge ciocintageorge buna seara as dori sa stiu daca dupa ce am fost avansat de la functia de manipulant la sef depozit ma mai pot retrograda inapoi la functia de manipulant dupa ... (vezi toată discuția)
Nerecunoasterea studiilor, incadrat cu 8 clase desi absolvent de studii superioare ancau.clau ancau.clau Buna ziua ma numesc Claudiu si am o problema: Am lucrat in cadrul unei fabrici producatoare de centuri de siguranta, am fost angajat pe post de operator ... (vezi toată discuția)