avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1152 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Drept mostenire din partea tatalui ( bolnav Alzheimer )
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Drept mostenire din partea tatalui ( bolnav Alzheimer )

Buna seara,
tata a mostenit in urma decesului parintilor o garsoniera, care s-a vandut. La data vanzarii tata era bolnav de Alzheimer, intrebarea este cine administreaza partea tatalui --- copii sau sotia acestuia
multumesc

Alte discuții în legătură

Ce drept la mostenire are sotia care si-a abandonat sotul bolnav Doru2017 Doru2017 Tatal bolnav la pat, a fost abandonat de mama de mai bine de 1 an. In tot acest timp, din cei 2 copii majori, doar unul are grije de tata. Mama a refuzat sa ... (vezi toată discuția)
Avem drept la mostenire? bea1980 bea1980 Buna ,intrebarea mea e daca am avea drept de mostenire din partea tatalui in cazul in care parintii mei sunt divortati iar tatal meu s-a recasatorit intre ... (vezi toată discuția)
Succesiune/mostenire vultur01 vultur01 In urma decesului tatalui meu acum mai bine de 3 ani au rezultat urmatoarele: 2 copii, sotie (mama vitrega). 1 apartament, 1 garsoniera, 1 masina, cont ... (vezi toată discuția)