avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1156 soluții astăzi
Forum Activitate Ban2013

Activitate Ban2013

Buna ziua
M am înțeles cu o persoană în vârstă să facem un contract de întreținere ,eu sa ii ofer toate cele necesare în timpul vietii în schimbul casei dar vecinii spun că el mai are un contract de întreținere cu altcineva , persoană în vârstă spune că nu , eu pot verifica undeva dacă este adevărat mulțumesc
Daca in masa succesorala sotul supravietuitor a prezentat un contract pe o casa de 2 camere, dar ea are mult mai multe .Mentionez ca au trecut 2 ani de la deschiderea succesiunii si noi cei 4 mostenitori (tata cu 3 copii) nu am facut dezbaterea.Daca nu dorim deocamdata sa facem dezbaterea cum sa procedez ca nu cumva intre timp vreunul dintre mostenitori (fie tatal meu, fie fratii mei)sa spuna ca el a construit diferenta de camere.
Daca sotul supravietuitor in ziua deschiderii succesiunii lichideaza contul bancar , acesta mai face parte din masa succesorala ? Eu ca si fiu mai pot dovedi existenta lui ? Mentionez ca au trecut 18 luni de la deschiderea succesiunii dar ea nu a fost inca dezbatuta .