avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1179 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua M am înțeles cu o persoană în vârstă ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua M am înțeles cu o persoană în vârstă să facem ...

Buna ziua
M am înțeles cu o persoană în vârstă să facem un contract de întreținere ,eu sa ii ofer toate cele necesare în timpul vietii în schimbul casei dar vecinii spun că el mai are un contract de întreținere cu altcineva , persoană în vârstă spune că nu , eu pot verifica undeva dacă este adevărat mulțumesc
Cel mai recent răspuns: raluk0207 , utilizator 12:52, 2 Septembrie 2023
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
La Cartea funciara. Dar trebuie sa aveți numărul cadastral al imobilului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

2 cf teren si casa bia66 bia66 Buna ziua!Am un teren proprietate si o casa consruita pe acel teren insa am 2 cf-uri unul pe casa si altul pe taren;imi spuneti va rog frumos daca trebuie ... (vezi toată discuția)
Cum aflu daca a fost vanduta o casa iosif_monica iosif_monica Buna ziua, Bunica mea are o casa care as vrea sa stiu daca a fost vanduta sau nu unor rude care incearca sa o pacaleasca. Ea a facut doua comotii cerebrale ... (vezi toată discuția)
Casa intabulata fara numar atomatom atomatom Buna ziua Care este situatia juridica in Cartea Funciara a unei case intabulate fara numar? Va multumesc (vezi toată discuția)