avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1182 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Masa succesorala
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Masa succesorala

Daca in masa succesorala sotul supravietuitor a prezentat un contract pe o casa de 2 camere, dar ea are mult mai multe .Mentionez ca au trecut 2 ani de la deschiderea succesiunii si noi cei 4 mostenitori (tata cu 3 copii) nu am facut dezbaterea.Daca nu dorim deocamdata sa facem dezbaterea cum sa procedez ca nu cumva intre timp vreunul dintre mostenitori (fie tatal meu, fie fratii mei)sa spuna ca el a construit diferenta de camere.

Alte discuții în legătură

Un fel de mostenire romica.b romica.b sotia mea are o sora si impreuna mai au doi frati de tata . In urma cu 13ani tatal lor a murit , iar acum doi ani a murit si mama fetelor. Nu sa facut ... (vezi toată discuția)
Cum deschid succesiunea in instanta marfan marfan buna ziua, am un bunic pentru care nu s-a deschis inca succesiunea. toate bunurile lui sunt insa trecute pe numele sotiei lui (bunica) si chiar, dintr-o ... (vezi toată discuția)
Succesiune, partaj succesoral mary6 mary6 Buna ziua. Tatal decedat de 11 ani de zile,fara a fi facuta/dezbatuta succesiunea dupa acesta,mama decedata de aprox. 1 an de zile,doi fii mostenitori.Nu ... (vezi toată discuția)