proastasatului a scris:
Stau sa ma intreb cine cu cine ar urma sa exercite in comun autoritatea parinteasca in comun, ca nici mama nu-mi pare ca s-ar fi omorat cu grija pentru copil! Inteleg ca tatal nu si-ar recunoaste copilul nici din poze, dar mama.......doar a trimis bani? caci prin banca dragostea si grija de mama de zi cu zi n-am auzit sa se poata transmite!
nu am intrat pe acest site sa vad considerații personale. Pt asta intru pe comentarii la diverse articole din presa, unde le gasesti din plin. Am cerut un sfat, nu pareri personale. De multe ori nu ajungi în instanțâ in țară, dar în străinătate! Revin la subiect. Mama a îngrijit copilul. A fost lângă el atât de des cât s-s putut(și de câteva ori pe an, la toate zilele de naștere, la plecarea la școală a stat un an în țară, si-a luat servici, dar ce faci cu 500-600 de lei?). Oricum, am înțeles, trebuie consultat un avocat în dreptul familiei. Mai am o întrebare. Acest lucru trebuie făcut în țară sau în Italia, copilul fiind născut acolo? Vă mulțumesc pt răspunsuri.