avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1030 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... adeverinta medic de familie
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

adeverinta medic de familie

lucrez la politia locala si am nevoie de o adeverinta de la medicul de familie cu mentiunea ca sunt "apt pentru pregatire fizica si instructia tragerii". medicul mi-a dat o adeverinta cu "nu are boli cronice sau contagioase", pentru ca nu îi da voie legea sa îmi dea una cu mentiunile de care am eu nevoie. care e adevarul legal? va multumesc pentru raspuns.
Cel mai recent răspuns: florindum71 , utilizator 07:23, 22 August 2013
1. Medicul de familie are dreptate.

2. Adeverinta respectiva v-o da numai medicul de specialitate din Policlinica.
multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Medic de familie: Pink_Martini Pink_Martini 1. trebuie asigurare medicala sa te inscrii la medic de familie? am vazut ca pe usa scrie cei nesigurati platesc 20 de lei. 2. pentru o adeverinta de ... (vezi toată discuția)
Ce medic poate da, conform legii, adeverinta de sanatate pentru angajare? celdecolo celdecolo Am citit recent ca, conform legii,numai medicul de medicina muncii poate da adeverinta asupra starii de sanatate (apt, boli cronice,etc) pentru ... (vezi toată discuția)
Adeverinta medicala pentru inscriere concurs nicholaescu nicholaescu la dosarul pentru participarea la un concurs se specifica printre alte acte ce trebuiau depuse,si adeverinta medicala din care sa rezulte ca sint apt medical ... (vezi toată discuția)