avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 244 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Adeverinta medicala pentru inscriere concurs
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Adeverinta medicala pentru inscriere concurs

la dosarul pentru participarea la un concurs se specifica printre alte acte ce trebuiau depuse,si adeverinta medicala din care sa rezulte ca sint apt medical pentru exercitarea profesiei. m-am prezentat la medicul de familie caruia i-am specificat acest lucru si mi-a completat adeverinta medicala ca nu sufar de boli cronice sau transmisibile.la depunerea dosarului persoana care mi l-a preluat mi-a spus ca s-ar putea sa am probleme la trierea dosarelor,ca nu specifica ca sant apt medical pentru exercitarea profesiei.am revenit la doctorul de familie,care mi-a spus ca nu poate sa-mi completeze adeverinta medicala cu apt pentru exercitarea profesiei poate doar, dar nu stia sigur, medicul de medicina muncii.alte persoane au depus asa ca mine de la medicul de familie dar cu acea fraza-apt medical pentru exercirea profesiei-.nu stiu ce sa mai cred pentru ca mi-e frica sa las asa dosarul pentru a nu fi respins? de unde pot totusi sa iau acea adeverinta medicala?va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 16:55, 19 Iulie 2013
1. - Medicul de familie are dreptate, el nu poate sa confirme daca sunteti apt pentru exercitarea unei profesii.
- Daca alti medici de familie au dat astfel de adeverinte medicale si-au depasit competentele.

2. Acest lucru il poate face numai un medic de medicina muncii caruia trebuie sa va adresati.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Adeverinta medicala pentru concurs angajare marinasimionescu marinasimionescu Buna seara, Am solicitat de la medicul de familie o adeverinta medicala pentru inscrierea la un concurs de angajare. In adeverinta eliberata s-a specificat ... (vezi toată discuția)
Adeverinta medicala pentru inscriere la concurs cbe cbe In vederea înscrierii la un concurs organizat pentru ocuparea unui post trebuie depus la dosar o adeverinta medicala care sa ateste starea de sanatate ... (vezi toată discuția)
Adeverinta medicala pentru concurs DMariusEmilian DMariusEmilian Medicul de familie poate elibera o adeverinta medicala cu mentiunea APT PENTRU CONCURS???? (vezi toată discuția)