la dosarul pentru participarea la un concurs se specifica printre alte acte ce trebuiau depuse,si adeverinta medicala din care sa rezulte ca sint apt medical pentru exercitarea profesiei. m-am prezentat la medicul de familie caruia i-am specificat acest lucru si mi-a completat adeverinta medicala ca nu sufar de boli cronice sau transmisibile.la depunerea dosarului persoana care mi l-a preluat mi-a spus ca s-ar putea sa am probleme la trierea dosarelor,ca nu specifica ca sant apt medical pentru exercitarea profesiei.am revenit la doctorul de familie,care mi-a spus ca nu poate sa-mi completeze adeverinta medicala cu apt pentru exercitarea profesiei poate doar, dar nu stia sigur, medicul de medicina muncii.alte persoane au depus asa ca mine de la medicul de familie dar cu acea fraza-apt medical pentru exercirea profesiei-.nu stiu ce sa mai cred pentru ca mi-e frica sa las asa dosarul pentru a nu fi respins? de unde pot totusi sa iau acea adeverinta medicala?va multumesc!
1. - Medicul de familie are dreptate, el nu poate sa confirme daca sunteti apt pentru exercitarea unei profesii.
- Daca alti medici de familie au dat astfel de adeverinte medicale si-au depasit competentele.
2. Acest lucru il poate face numai un medic de medicina muncii caruia trebuie sa va adresati.