nu am fost chemat. Am primit citatie pentru a ma duce la respectivul proces. Ea a constestat aamenda respectiva si cum ca nu ar fi facut accidentul iar totul este surprins de camerele supraveghere ale magazinului iar aceste inregistrari au fost trimise la judecatorie de catre firma la care lucrez.si sa fiu bun de plata de ce? cand ea a cauzat accidentul si ea mi-a avariat mie motocicleta. Multumesc
acum ceva timp insemnand pe 14.06 anul curent, o soferita mi-a lovit motocicleta parcata, ea incercand sa iasa din parcare. Mi-a spart carenajul mi-a rupt o oglinda in fine...dupa o mica cearta cu ea...a plecat fara sa imi dea asigurarea auto. Dupa ceva timp a venit sotul ei si a sarit la bataie ca cum mi-am permis sa o fac proasta pe nevasta-sa....in fine...m-am dus am depus plangere penala pentru el si am fost si la politia rutiera pentru a declara accidentul. Totul s-a petrecut la locul meu de munca unde exista si camere si intreg incidentul a fost filmat. Acum cateva zile a venit la firma o adresa de la judecatoria sector 2 cum ca doresc filmarile in vederea solutionarii cauzei civile avand ca obiect plangere contraventionala. Am primit si acasa plic sa ma prezint pe data respectiva la tribunal. Inregistrarile le avem si le-am trimis catre persoanele avizate. La ce sa ma astept sau ce ar trebui sa fac? Multumesc
multumesc pentru raspunsurile primite...dupa o mare cearta cu administratorul de 2 bani pe care il am, el a zis ca trebuie sa facem cerere pentru a se pune rubrica de reparatii in tabelul de intretinere, ceea ce nu cred si din ce stiu eu nu este adevarat, si tot acelasi administrator a ales pe cineva in comisia de cenzori fara sedinta cu locatarii. Din ce stiu eu acestea sunt doar abuzuri din partea lui si nu imi ramane decat sa fac o reclamatie. Intrebarea mea este urmatoarea: pentru aceea reclamatie exista vreun tipizat sau ceva de genu si trebuie scrise date de identificare (nume prenume)? intreb acestea pentru a stii cum sa o fac nefiindu-mi frica de un nesimtit ca el. Va multumesc
din pacate presedintele este sa zicem pe dinafara cu tot ce se intampla, nu se pricepe si nu prea se baga. deci sa inteleg ca nu imi ramane decat aceea reclamatie de facut
acest fond de reparatii este bagat in intretinere dar nu se precizeaza in care rubrica...iar ei au spus ca neavand comisie de cenzori momentan nu semneaza nici unu. ce pot face in aceasta privinta?
De ceva timp la noi se afiseaza tabelul de intretinere fara sa fie semnat de catre cineva (administrator, presedinte, cenzonr) iar in acest tabel nu este inclusa o rubrica evidentiata cu fond de reparatii.
Ce masuri se pot lua in acest sens si este sau nu obligatoriu sa existe rubrica cu fond de reparatii din moment ce noi le platim?
Multumesc
De vreo 2 luni de zile intretinerea apare semnata doar de catre administrator. Ce se poate face in aceasta privinta (nimeni nu il are la suflet), plus ca au fost schimbate usa de la camera unde se plateste intretinerea si geamul cu unul termopan dar, surpriza, mai mic cu 20-25 cm, deci a ramas un spatiu liber. Vazand toate astea am impresia ca isi cam bate joc de toti. Ce masuri se pot lua in privinta lui si cine trebuie sa hotarasca daca acestea trebuiau schimbate si bineinteles trebuia ceva scris? Multumesc anticipat
multumesc pentru raspuns...partea cu agentul termic era doar un exemplu. aveti idee daca exista vreo lege in care se prevede acest lucru (impartirea cheltuielilor respectiv a amenzilor)?
nu ai inteles deloc problema...ca sa iti explic mai pe intelesul tau....ti se pare normal ca o amenda sa fie distribuita dupa cum vrea administratorul tinand cont ca acea amenda vine pe asociatia de proprietari? asta e marea intrebare din care tu ai extras doar partea cu animalele!!! acum sper sa fii inteles problema si astept un raspuns din partea cuiva care cunoaste legile asociatiei de proprietari si cum se impart aceste cheltuieli.
pai din moment ce daca se sparge o teava de apa calda sunt nevoit sa platesc cota parte la repatatia tevii respective, de ce sa imparta amenda care va venii doar la apartamentele care le vrea el. Iar partea cu centrala era doar un exemplu.