avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 959 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Tabel Intretinere
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Tabel Intretinere

De ceva timp la noi se afiseaza tabelul de intretinere fara sa fie semnat de catre cineva (administrator, presedinte, cenzonr) iar in acest tabel nu este inclusa o rubrica evidentiata cu fond de reparatii.

Ce masuri se pot lua in acest sens si este sau nu obligatoriu sa existe rubrica cu fond de reparatii din moment ce noi le platim?

Multumesc
Cel mai recent răspuns: elga50 , moderator 15:42, 10 Octombrie 2014
Listele de plata trebuie sa poarte semnatura presedintelui, a cenzorului si administratorului.
Intrebati-i de ce nu exista aceste semnaturi pe listele afisate.
Daca nu s-a stabilit obligatia de plata a unui fond de reparatii, nu are sens aceasta coloana. Dar daca trebuie sa platiti fond de reparatii, aceasta obligatie trebuie sa o vedeti pe lista.
Ati platit alte sume la asociatie fata de ceea ce este scris pe listele de plata?
Lista trebuie sa fie semnata de presedintele asociatiei, de cenzor si de administrator, cel putin.

Daca vi se ia fond de reparatii aceste sume trebuie sa figureze pe lista de intretinere. Altfel in baza a ce vi se cer acesti bani?
acest fond de reparatii este bagat in intretinere dar nu se precizeaza in care rubrica...iar ei au spus ca neavand comisie de cenzori momentan nu semneaza nici unu. ce pot face in aceasta privinta?
Nu este corect sa nu fie rubrica speciala de fond de reparatii.

Faceti o sesizare catre presedintele asociatiei cu toate problemele pe care le aveti in asociatie.
Puteti sa reclamati aceste probleme si la Compartimentul de relatii cu asociatiile de proprietari din primarie.
din pacate presedintele este sa zicem pe dinafara cu tot ce se intampla, nu se pricepe si nu prea se baga. deci sa inteleg ca nu imi ramane decat aceea reclamatie de facut

Alte discuții în legătură

Rubrici obligatorii in tabelul de intretinere bloc 2015 emil32 emil32 Buna ziua, O rugaminte, va rog! Ce rubrici sunt obligatorii in tabelul de intretinere la bloc, conform carei legi? Cum trebuie intocmit tabelul de ... (vezi toată discuția)
Lista afisata de catre administrator cu cheltuielile la intretinere, este incompleta si incorecta ? neri neri Exista un model de tipizat pt. cheltuielile la intretinere care,trebuie folosit de catre toate asociatiile de proprietari ? Ori fiecare asociatie concepe o ... (vezi toată discuția)
Calcularea intretinerii elenaradulescu1 elenaradulescu1 Buna ziua, Ma poate ajuta cineva va rog cu un model de tabel pentru intretinere? Acest tabel este folosit de toti administratorii de bloc sau fiecare isi ... (vezi toată discuția)