avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 899 soluții astăzi
Forum Activitate nicoletab3

Activitate nicoletab3

Multumesc! Eu am stat cu ei , conditiile sunt foarte bune , dar eu ma confrunt cu santajul lui emotional fata de copii , la el copii nu are cu cine sta cat timp este el la servici , si nu cunosc limba malteza si engleza ca sa continuie studiile ! Dar el insinta sa ii sicaneze , eu consider ca vrea sa ma faca sa sufar ! Cel mic a avut si o operatie mai delicata cat a fost tatal lor plecat si eu am stat tot timpul cu ei , nici nu am putul lucra ! Sincer am lucrat de la domiciliu , putand sa fac acest lucru ca sa ii pot supravechea ! Dar pot spune in instanta de acest santaj emotional pe care el il exercita asupra lor?
Buna ziua! Va rg sa ma ajutati sa ma lamuresc si eu !
1 ) In cazul in care fostul sot lucreaza in strainatate , si locuieste cu o alta femeie , are buletin provizoriu in Malta pe o periada de 1 an , poate sa ii fie incredintati copii rezultati in urma casatoriei?
2) El doreste sa ii ia in Malta , ii santajeaza sentimental ca daca nu se duc , sau daca vin la mine nu ii mai cauta si nu le mai vorbeste . Cei mici sunt foarte derutati , eu incerc cat pot de mult sa fiu in relatii bune cu ei si sa nu ma pun contra lor , sa nu le devin dusman , incercand sa nu procedez ca el . El refuza sa comunice cu mine , dupa noua lege amandoi avem custodie comuna , dar nu stiu cum vom proceda in cazul acesta! Se poate cere in tribunal program de vizita , ca nu vreau sa ma trezesc ca in fiecare an de sarbatori vine si ii ia cand vrea el , sau mai rau sa ii las in vacanta la el si sa nu ii mai trimita inapoi!
3) Copii asculta de el , deoarece el a fost mai dur cu ei . si le este frica sa il contrazica , si au inceput sa se ascunda de el ca vorbesc cu mine , va rog sa ma indrumati ce sa fac , el a bagat divortul ca asa ia spus doamna cu care este in Malta . eu nu am avocat si as vrea sa fac ceva nu stiu , copii sunt deprimati , ii simt se simte in invatatura , sunt agitati , noi am fost pusi in fata faptului implinit ca el are o alta familie , el a plecat sa lucreze si cand am zis mergem la el a refuzat pe motivul ca e cu altcineva , si le-a impus copiilor sa o accepte pe acea doamna .Va repet este o fire autoritara fata de ei , chiar ia si lovit de multe ori !
Multumesc !
Răspuns la discuția copii retinuti de bunica si tata
Buna seara ! Domnul avocat eu precizez ca vin in tara pe data de 1 feb , si vreau sa iau copii acasa dar nu vor sa mi dea ! Va rog sa imi spuneti in ce consta acesta actiune penala si civila de care vorbiti dumneavoastra ! Multumesc!

Eu nu le-am interzis acest lucru , dar eu ma intorc si am unde sa stau , am un apartament inchiriat , si nu vor sa imi dea copii , cu toate ca intelegerea mea cu el a fost notificata printr-o declaratie notariala , in care specifica acest aspent ! Copii vor sa vina dar el le interzice , cu toate ca acea bunica vitrega ii trimite sa cumpere bautura si tigari ! Eu din pacate nu am parinti !
Multumesc mult pentru raspuns !
Multumesc ! Dar pot merge sa fac o plangere la politie si sa o depun o copie la dosar ?Deoarece ei fac ceea ce el ii indruma el . Le impune copiilor sa nu vina , si lor sa nu ii lase ! Dar bunica cu care sta , nu e mama naturala a fostului sot !
Buna seara! Fostul meu sot sa stabilit in alta tara din UE , dar a venit in tara si a introdus divortul . In momentul cand a venit , el a lasat o deltaratie notariala unde e specificat ca e de acord ca pastrez numele dobandit in timpul casatoriei si e de acord sa ramana copii spre educare si crestere la mine ! Aceasta declaratie a dato si avocatei sale sa o depuna la dosar . Intr-e timp eu am plecat in Italia ptr 2 luni ,si copii iam lasat cu o buna prietena cu care locuiam . Eu am fost de acord ca , fii mei sa mearga sa isi viviteze bunica cat sunt eu plecata , fara sa obiectez , dar m-am trezit ca nu iau mai lasat sa plece acasa , oprindui la ei ! Acum eu trebui sa ma intorc acasa si vreau sa iau copii inapoi , dar el le-a impus sa nu plece si sa stea acolo , cu toate ca ei vor acasa ! Va rog sa imi spuneti ce pot sa fac , suntem inca in divort ! Multumesc !X-(:D:(
Răspuns la discuția Comision agentie imobiliara
Buna ziua! Ati semnat un contract de vizionare , de prestari servicii prin care dumneavoastra ati acceptat ca agentia imobiliara sa va prezinte una , sau mai multe oferte ! Da , in cazul in care dumneavoastra nu ati fi cumparat acel apartament pe care agentia vi la prezentat , nu var fi deranjat nimeni! Atata timp cat dumneavoastra ati intalnit proprietarul prin intermediul agentiei , e normal si dupa 1 an , ca agentia sa vina si sa ceara banii pentru serviciile prestate !Ar fi fost corect sa sunati agentul care va prezentat apartamentul si sa il anuntati deintentiile proprietarului ! Agentia are tot dreptul sa va dea in judecata , daca nu ajungeti la o intelegere , si nu veti plati numai comisionul dumneavoastra ci si comisionul proprietarului si cheltuieli de judecata ! Sfatul meu este sa mergeti la agentie si sa cadeti la o intelegere amiabila !