Buna ziua! Va rg sa ma ajutati sa ma lamuresc si eu !
1 ) In cazul in care fostul sot lucreaza in strainatate , si locuieste cu o alta femeie , are buletin provizoriu in Malta pe o periada de 1 an , poate sa ii fie incredintati copii rezultati in urma casatoriei?
2) El doreste sa ii ia in Malta , ii santajeaza sentimental ca daca nu se duc , sau daca vin la mine nu ii mai cauta si nu le mai vorbeste . Cei mici sunt foarte derutati , eu incerc cat pot de mult sa fiu in relatii bune cu ei si sa nu ma pun contra lor , sa nu le devin dusman , incercand sa nu procedez ca el . El refuza sa comunice cu mine , dupa noua lege amandoi avem custodie comuna , dar nu stiu cum vom proceda in cazul acesta! Se poate cere in tribunal program de vizita , ca nu vreau sa ma trezesc ca in fiecare an de sarbatori vine si ii ia cand vrea el , sau mai rau sa ii las in vacanta la el si sa nu ii mai trimita inapoi!
3) Copii asculta de el , deoarece el a fost mai dur cu ei . si le este frica sa il contrazica , si au inceput sa se ascunda de el ca vorbesc cu mine , va rog sa ma indrumati ce sa fac , el a bagat divortul ca asa ia spus doamna cu care este in Malta . eu nu am avocat si as vrea sa fac ceva nu stiu , copii sunt deprimati , ii simt se simte in invatatura , sunt agitati , noi am fost pusi in fata faptului implinit ca el are o alta familie , el a plecat sa lucreze si cand am zis mergem la el a refuzat pe motivul ca e cu altcineva , si le-a impus copiilor sa o accepte pe acea doamna .Va repet este o fire autoritara fata de ei , chiar ia si lovit de multe ori !
Multumesc !
Cel mai recent răspuns:
gi-jane2 , moderator
14:36, 24 Ianuarie 2013