Am o întrebare mama mea sta cu cineva de 3 ani de zile la tara in casa mamei mele,nu are mutație pe adresa mamei aceea persoana a divorțat de sotie aceea persoana.
Ii cere mamei să îl ia în spațiu sau viza de flotant mama mea
Eu cu sora ne opunem sa stea fara mutație și să îi facă alta mutație neamurile.
De cînd e cu acces persoana mama e schimbata îi este frica sa vb o întrebăm are o reținere în ea înseamnă că o șantajează că copii ce măsuri trebuie sa luam.
Dacă spuneți că vă cunoașteți mama este bine să o protejați. ( posibil să fie violent)
Concubinul mamei de ce a divorțat?
Cred că e bine să aflați mai multe despre acesta ( viata acestuia înainte să trăiască cu mama voastră).
Mergeți și discutați cu fosta soție ( o să aveți niște surprize)
Dapix
Utilizator 4din 4 utilizatori consideră acest răspuns util
Dacă n-are domiciliul în buletin la adresa unde locuiește în fapt, POLIȚIA îl poate amenda oricând, și azi și mâine.....
Eu cred că acesta este șantajul lui, că dacă nu mă iai în spațiu să locuiesc și eu LEGAL la tine în casă, TE PĂRĂSESC.
Poate mama dvs are nevoie de ajutorul lui la treburile gospodăriei, la tăiat lemne, la făcut cumparături...., și de asta poate este schimbată.
Probabil se teme că va rămâne singură acum la bătrânețe.
Persoana aceea ii cere mamei sa respecte legeaa. Este dreptul lui sa aiba domiciliul de drept acolo unde si sta. E obligatia mamei sa ii acorde dreptul. El poate obtine si altfel domiciliul acolo, nu e o problema. Este de apreciaat ca ii cere mamei asta. Desi inca nu are domiciliul acolo, sta de 3 ani cu ea.
In ce baza dv. si sora va opuneti la respectarea legii? Si din ce motive? Ce ati scris mai departe nu am inteles sigur, puneti niste virgule.
Mama dv. este schimbata pentru ca este normala. A fost singura, acum are un partener, evident ca e schimbata, doar n-o fi la fel de singura ca inainte. Da, acum trebuie sa tina seama si de opinia partenerului, asa e in viata, e normal.
Evident ca ii este frica sa vorbeasca, are de ales sa va supere pe voi, copiii ei sau sa fie singura din nou. Nu stiu cat de mult va doriti ca mama dv sa fie fericita, insa o puneti intr-o pozitie foarte dificila si faptul ca doar se abtine sa va vorbeasca e de respectat, este inteleapta. Din pacate asta o doare, sigur.
Nu inteleg de unde este concluzia ca este santajata. E posibil sa simta ca daca va spune: copii, am dreptul la fericire! sa simta ca o parasiti si sa simta ceva santaj indirect. E posibil sa simta ca daca va spune: e casa mea, va rog, respectati-ma!, sa simta ca va indepartati. Si se abtine, saraca.
Sa vina copilul meu sa imi puna conditii cum sa imi derulez eu in casa mea viata mea privata, sa imi nege drepturi fundamnentale pe care eu le am... cred ca as reactiona mult mai rau! Cum te simti, ca parinte, cand te bazezi ca iti va aduce copilul o cana cu apa si copilul iti pune conditii pe care nimeni nu are dreptul sa ti le puna??
Daca nu se pregateste cineva de mostenire, poate va revizuiti atitudinea. Astfel de stres in familie duce la trezitul fara mostenire.
Macar informati-va despre efectele domiciliului acolo, ca nu e ce credeti.
ibn
Utilizator 3din 3 utilizatori consideră acest răspuns util
Cred ca ar fi bine sa stati de vorba cu mama dumneavoastra pentru a afla amanunte. Cit timp mama dumneavoastra este vie, poate dispune nelimitat de proprietatea dumneaei, iar copiii sa astepte muncind momentul succesiunii. Iar flotant nu inseamna transferarea vreunui drept de proprietate. Succes!