avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 432 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Am o întrebare mama mea sta cu cineva de 3 ani de ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Am o întrebare mama mea sta cu cineva de 3 ani de zile la tara ...

Am o întrebare mama mea sta cu cineva de 3 ani de zile la tara in casa mamei mele,nu are mutație pe adresa mamei aceea persoana a divorțat de sotie aceea persoana.
Ii cere mamei să îl ia în spațiu sau viza de flotant mama mea
Eu cu sora ne opunem sa stea fara mutație și să îi facă alta mutație neamurile.
De cînd e cu acces persoana mama e schimbata îi este frica sa vb o întrebăm are o reținere în ea înseamnă că o șantajează că copii ce măsuri trebuie sa luam.

Cel mai recent răspuns: dodoambra , utilizator 17:20, 21 Decembrie 2024
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util

ibn a scris:

....... Iar flotant nu inseamna transferarea vreunui drept de proprietate. ,,,,,

Cred ca raspunsul este aici. Copii cred ca daca legalizeaza sederea, in timp poate o va convinge ori sa se casatoreasca ori cumva sa aiba drepturi asupra casei, si asa vor pierde o parte din mostenire, plus le va fi greu sa-l evacueze daca mama moare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Diferenta intre viza flotant si luare in spatiu Fredie17 Fredie17 Buna ziua. As dori sa mi explicati si mie diferenta dintre aceste notiuni si implicatiile lor. Pe scurt iata cazul meu: as dori sa aflu daca in momentul in ... (vezi toată discuția)
Va rog, ajutati-ma cu un sfat juridic bubulina30 bubulina30 buna seara tuturor, va rog sa ma ajutati cu niste sfaturi, de ceva vreme ma ocup de parintii din partea mamei, care mai are citiva fratii (mama), sint singura ... (vezi toată discuția)
Drept de folosință locuință de către unul dintre moștenitori: pot intra ceilalți în apartament ori de câte doresc? mancipri mancipri Mama, tata, fiul, si sotia acestuia fiica si copilul acestuia (nepot) locuiesc impreuna in apartamentul proprietate personala a parintiilor. In anul 2005, ... (vezi toată discuția)