Nu stimata doamna,nu cred ca sunteti ghicitori,,,dar cum am primit ideea sa contactez un avocat,asa voi face,,,va voi contacta pe dumneavoastra maine dupa orele 16,,,toata stima
parat,,,,nu am inteles gresit,sunt parat i dosar de partaj ,,,am depus probe cu inscrisuri (facturi si chitante ) si am cerut instantei ca relamantul sa ma despagubeasca ptr daune cu o suma,,,,instanta mi-a acordat termen pina in februarie si sa face cerere reconventionala,sa o timbrez si sa platesc taxa judiciara,,,,cum se face o astfel de cerere reconventionala,?? stiu cum se face o cerere tip,luata de pe net,dar eu vreau una la obiesc,,,multumesc
Am cerut in instanta despagubiri de ########## ron,trebuie sa fac o cerere reconventionala. Cum se face aceasta in functie de cererea mea in instanta referitoare la suma respectiva ???
Da,am inteles ,,,este vb despre depunerea la dosar cu probe cu inscrisuri ( facturi si chitante ),,,multumesc mult persoanelor ce m-au sfatuit,,,,toata stima
vreau si eu unraspuns la o intrebare,,,,la depunerea unui opis in instanta trebuie taxa de timbru ? cum se stabileste taxa si de catre cine ?