avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 974 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... cerere reconventionala
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

cerere reconventionala

Am cerut in instanta despagubiri de ########## ron,trebuie sa fac o cerere reconventionala. Cum se face aceasta in functie de cererea mea in instanta referitoare la suma respectiva ???
Cel mai recent răspuns: ContSters278235 , utilizator 21:46, 23 Ianuarie 2013
Mai intai lamuriti-ne: sunteti reclamant sau parat?
Daca sunteti reclamant, cum s-ar putea intelege din ceea ce ati scris mai sus, care-i rostul reconventionalei? Ati inteles gresit.
parat,,,,nu am inteles gresit,sunt parat i dosar de partaj ,,,am depus probe cu inscrisuri (facturi si chitante ) si am cerut instantei ca relamantul sa ma despagubeasca ptr daune cu o suma,,,,instanta mi-a acordat termen pina in februarie si sa face cerere reconventionala,sa o timbrez si sa platesc taxa judiciara,,,,cum se face o astfel de cerere reconventionala,?? stiu cum se face o cerere tip,luata de pe net,dar eu vreau una la obiesc,,,multumesc
Daca vreti una strict la obiectul si situatia din cauza dvs va trebui sa luati legatura cu un avocat, sa ii povestiti situatia si sa va redacteze aceasta cerere.

Sper ca nu ne credeti ghicitori in stele in legatura cu speta dvs.
Nu stimata doamna,nu cred ca sunteti ghicitori,,,dar cum am primit ideea sa contactez un avocat,asa voi face,,,va voi contacta pe dumneavoastra maine dupa orele 16,,,toata stima

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cand pot depune cerere pentru a beneficia de oug nr. 51/2008? cerebel33 cerebel33 in calitate de parat cand pot depune cerere in dosarul de partaj,pentru a beneficia de oug 51/2008 privind taxa judiciara de timbru? fac mentiunea ca in curand ... (vezi toată discuția)
Divort teosdorescudrak teosdorescudrak buna seara, va-as ruga sa ma lamuriti un pic, ce anume inseamna (intr-o hotarare )\\" Admite în parte cererea principală Admite în parte cererea ... (vezi toată discuția)
Onorariu suplimentar cerut de avocat pt intampinare la cerere reconventionala lucm lucm As avea doua intrebari, daca poate cineva sa ma umineze putin. 1. Am intentat un proces de iesire din indiviziune. In cadrul procesului, paratul a depus ... (vezi toată discuția)