gerberga multumesc pentru raspuns.
Cateva nelamuriri:
gerberga a scris:
Cererea reconventionala netimbrata trebuie anulata.
Ok, si cum se intampla asta exact? Adica eu trebuie sa solicit explicit ca c.r. sa fie declarata nula? (si daca e asa, de ce nu a facut asta avocatul meu?!!)
Sau, c.r. nefiind timbrata in termenul stabilit, ea este deja nula, si instanta nu a considerat ca ar mai fi necesar sa precizeze asta in mod explicit...?
Cat despre un eventual onorariu suplimentar, acesta se negociaza intre partile contractului.
O cerere reconventionala presupune alaturarea unei noi cereri celei deja existente, astfel ca implica o munca in plus fata de cea estimata in contractul initial dintre parti.
Bine, dar cererea reconventionala a fost facuta de catre parat, iar avocatul meu tot ce a facut a fost sa solicite instantei ca audierea martorilor sa nu aiba loc pana cand paratul nu achita timbrul pentru c.r., ceea ce pana la urma nici nu s-a mai intamplat.
De ce nu a cerut anularea c.r.?
Sunt in situatia in care am ajuns sa ma intreb daca avocatul meu este oare corect si competent? Sau poate este chiar rau intentionat (dac a fost mituit)?
Cel cu care ma judec este un om de cea mai joasa speta, si stiu ca s-ar preta chiar si la mituirea avocatilor, judecatorilor (sper totusi ca la judecator nu are posibilitatea)
Ce ma sfatuiti sa fac?