avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 294 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... anulare taxa de timbru
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

anulare taxa de timbru

Daca taxa de timbru a intampinarii cu caracter reconventional nu a fost platita si aceasta a fost anulata, se mai poate indrepta cumva situatia? Findca pierdem niste lucruri construite de noi si pe cheltuiala noastra. Acum suntem la stadiul probei cu martorii. La indemnul unui avocat am platit-o acum pt a o depune. Cum se procedeaza?
Cel mai recent răspuns: flori9 , utilizator 18:16, 20 Aprilie 2010
Trebuia mai intai sa atacati cu recurs incheierea prin care vi se anula ca netimbrata reconventionala, si sa doveduti ca ati achitat-o.
Nu prea inteleg, iertati-ma! A fost ori nu acitata taxa de timbru si depusa la dosarul cauzei?
Cererea reconvetionala se timbreaza si ea.
Nu, initial nu a fost achitata in termenul legal, iar azi am achitat-o si urmeaza ca maine la proces sa o depun. E bine ceea ce fac?
Daca cererea a fost respinsa pe motiv ca fiind netrimbrata, si nici instanta nu v-a pus in vedere ca sa o achitati, faceti recurs.
Opinia mea este sa deschideti alt proces, avand ca obiect ceea ce se sustine in cererea reconventionala.
Si atunci se va sista primul proces?

Alte discuții în legătură

Taxa de timbru neachitata de unul dintre parati- consecinte amavrancea amavrancea Buna ziua, Intr.un proces de dezbatere a unei succesiuni sotia supravietuitoare cheama in judecata cei patru copiii ai sai si ai defunctului. Intampinarile ... (vezi toată discuția)
Nu inteleg ce se întâmplă Madalina1991 Madalina1991 Încheiere Admite excepţia netimbrării cererii de repunere pe rol a cauzei, invocată din oficiu. Anulează cererea de repunere pe rol a cauzei, formulată ... (vezi toată discuția)
Care este motivul respingerii actiunii ? cmgroup_08 cmgroup_08 sunt intr-un proces in calitate de debitor. am chemat in garantie o alta persoana. mi s-a admis cererea de chemare in garantie. nu am platit taxa de timbru pt ... (vezi toată discuția)