avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 825 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Nu inteleg ce se întâmplă
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Nu inteleg ce se întâmplă

Încheiere
Admite excepţia netimbrării cererii de repunere pe rol a cauzei, invocată din oficiu. Anulează cererea de repunere pe rol a cauzei, formulată de reclamanta.................. ca netimbrată. Menţine suspendarea judecării cauzei. Cu drept de recurs pe toată durata suspendării care se depune la Judecătoria Timişoara. Pronunţată în şedinţă publică azi, 30.01.2019
Incheiere suspendare din 30.01.2019

Avocatul numi raspunde nici la telefon nici la mesaje nu stiu cw sa fac in mai 2017 a inceput divorțul la început sotul meu nu a fost de acord dupaia sia pus si el avocat si a semnat toate hârtiile cum ca este de acord cu divortul din 2017 pana azi ceea ce vam scris mai sus este decizia judecatoriei care imi apare pe internet dar din pacate nu stiu ce inseamna am incercat sa sun avocatul dar numi răspunde tin sa menționez ca nici eu nici sotul nu suntem in România de aceea am lasat avocatul împuternicit sa ma reprezinte. Va rog ma puteti ajuta cu un răspuns. Mulțumesc anticipat.
Ultima modificare: Sâmbătă, 9 Februarie 2019
Madalina1991, utilizator
Cel mai recent răspuns: Ana-Maria Dutescu , Avocat 23:18, 9 Februarie 2019
Buna seara. Nu a fost achitata taxa de timbru, asa ca a fost invocat acest motiv de anulare a cererii, pe cale de exceptie, asa se cheama, exceptia netimbrarii. In consecinta cauza a ramas suspendata si nu a fost repusa pe rol.
Angajati-va un avocat care sa raspunda la telefon. Si eventual sa va si reprezinte:)) Din pacate, o sa depuna alta actiune, aceasta e distrusa, doar daca vine vreun unicorn calare pe curcubeu cu taxa si dovedeste ca exista si ca instanta a dispus din eroare anularea.
Dar din start se suspendase, probabil ca avocatul acesta nu s-a prezentat deloc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Instanta a admis sau nu cererea mea de repunere pe rol a cauzei? cosarpavel cosarpavel Buna ziua! Va rog sa-mi explicati ce se intelege din exprimarea :INSTANTA...DISPUNE ,,Admite exceptia netimbrarii cererii de repunere pe rol a cauzei.\\"Cu ... (vezi toată discuția)
Actiune anulata ca netimbrata bukinst bukinst O aciune anulata in contencios ca netimbrata ( 4 RON ) mai poate fi repusa pe rol si in ce conditii ? Multumiri ! (vezi toată discuția)
Exceptia de netimbrare a cererii de apel. Întrucât apelul formulat ... keeper keeper EXCEPTIA DE NETIMBRARE A CERERII DE APEL. Întrucât apelul formulat nu a fost legal timbrat, prin rezoluția din data de 15.11.2019, s-a stabilit în ... (vezi toată discuția)