avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 694 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Instanta a admis sau nu cererea mea de repunere pe rol ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Instanta a admis sau nu cererea mea de repunere pe rol a cauzei?

Buna ziua!
Va rog sa-mi explicati ce se intelege din exprimarea :INSTANTA...DISPUNE ,,Admite exceptia netimbrarii cererii de repunere pe rol a cauzei."Cu alte cuvinte, eu am solicitat repunerea pe rol a procesului suspendat fara a mai plati pentru acesta repunere pe rol, deoarece am argumentat ca nu sunt vinovat de suspendarea procesului.Intrebarea este: instanta a aprobat sa nu solicitarea mea?
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Gabriela Pintea , Consilier juridic 17:34, 29 Iunie 2014
instanta v-a respins cererea datorita netimbrarii
Nu a aprobat cererea.
Putetindeschide insa alt proces.
Asa este. Poate deschide alt proces.

Dar nu ar fi mai simplu sa depuna o noua cerere de repunere pe rol, pe care sa o timbreze?
Multumesc pentru clarificare si va mai rog sa-mi spuneti ce sa inteleg din ultima propozie a comunicarii:,,Cu recurs cat timp dureaza suspendarea cursului judecarii procesului."
Pot sa fac recurs?Cum se procedeaza?Ce cheltuieli sunt?As putea sa solicit schimbarea completului de judecata?
Multumesc!
Puteți declara recurs, dar acesta se timbrează. Nu puteți solicita ”schimbarea completului de judecată” pentru că acesta nu poate fi motiv de recurs.
Ultima modificare: Duminică, 29 Iunie 2014
Gabriela Pintea, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cerere de ordonanta presedintiala oarecum concomitenta cu apelul elena20a elena20a In 4.06.2013, a fost respins apelul in procesul de divort. La sedinta din dosarul de ordonanta presedintiala din 6.06.2013, nu a fost niciuna dintre ... (vezi toată discuția)
Suspendare art.155 indice1 cafea1 cafea1 daca s-a suspendat cauza pe 155 indice 1 cpc, care este cuantumul taxeo de tomrbu in conditiile in care am formulat o cerere de ajutor public judiciar ... (vezi toată discuția)
Repunere pe rol a cauzei suspendate potrivit art. 155 ind. 1 cod procedurã civilã irina8001 irina8001 [07.03.2013 Ora estimata: 08:30 Complet: C7 Tip solutie: 155/1 c.pr.civ Solutia pe scurt: Suspendă judecata cauzei conform disp. art. 1551 (1) Codul de ... (vezi toată discuția)