avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 795 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Repunere pe rol a cauzei suspendate potrivit art. 155 ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Repunere pe rol a cauzei suspendate potrivit art. 155 ind. 1 Cod procedurã civilã

[07.03.2013
Ora estimata: 08:30
Complet: C7
Tip solutie: 155/1 c.pr.civ
Solutia pe scurt: Suspendă judecata cauzei conform disp. art. 1551 (1) Codul de procedură civilă, ca urmare a neîndeplinirii obligaţiilor stabilite de instanţă în sarcina petentului. Cu recurs pe toată durata suspendării. Pronunţată în şedinţa publică, azi, 07.03.2013.
Document: Încheiere finală (dezinvestire) 07.03.2013]
Asta este decizia judecatoriei am vazut eu pe site, nu reusesc sa dau de avocat , vreau sa-l repun pe rol pana ajunge el , are tel inchis ,si nu stiu cum sa procedez, este o cerere tip ? ce taxe trebuie sa platesc? multumesc.
Cel mai recent răspuns: Gabriela Pintea , Consilier juridic 01:49, 25 Iunie 2013
s-a suspendat pt ca nu ati indeplinit solicitarile instantei, mergeti si studiati dosarul pentru a vedea ce a solicitat instanta sa faceti si apoi formulati cererea de repunere pe rol. instanta nu va relua cauza pana cand nu va veti indeplini obligatiile.
O cerere de repunere pe rol a cauzei fără să vă îndepliniţi obligaţiile va fi respinsă, iar cauza va rămâne suspendată.

Veţi primi acasă încheierea de şedinţă prin care s-a dispus suspendarea cauzei. Din acest act veţi putea afla care a fost motivul suspendării cauzei, respectiv care au fost obligaţiile pe care nu vi le-aţi îndeplinit.

Dacă litigiul are ca obiect plângere contravenţională, cererea de repunere pe rol nu se timbrează. Dacă are un alt obiect, pentru care aţi timbrat, atunci veţi timbra cererea de repunere pe rol cu jumătate din taxa de timbru plătită pentru cererea de chemare în judecată.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Repunere pe rol mare gosco mare gosco Buna ziua, doresc sa aflu de la ce data se calculeaza termenul de repunere pe rol, in raport cu urmatoarele termene in situatia in care repunerea pe rol s-a ... (vezi toată discuția)
Proces suspendat. ce pot sã fac? pitbully1984 pitbully1984 Buna seara, Ma poate ajuta cineva, va rog? Pe portal a aparut solutia: \\"Tip solutie: 155/1 c.pr.civ Solutia pe scurt: Suspendă judecata recursului, ... (vezi toată discuția)
Cu drept de recurs cât timp durează suspendarea ? oanaportar oanaportar Bună ziua ! Recent, în Dosarul în care fratele tatălui meu este reclamant împreună cu alți 2 frați, într-un proces de moștenire, instanța a ... (vezi toată discuția)