avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 587 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... divort
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

divort

buna seara, va-as ruga sa ma lamuriti un pic, ce anume inseamna (intr-o hotarare )" Admite în parte cererea principală Admite în parte cererea reconvenţională"
,sotul concubinei a bagat la divort cerand stabilirea minorilor,iar parata a cerut si ea pe cel mic 7 ani repectiv 14 ,ce sa inteleg prin cerere reconventionala? ca a castigat copilul?va multumesc anticipat !
Cel mai recent răspuns: Gabriela Pintea , Consilier juridic 21:54, 28 Noiembrie 2014
În dispozitiv, după formula admite in parte cererea principal si in parte cererea reconventionala mai sunt niste cuvinte....acolo este si raspunsul.
bana seara , nu am primit acasa nimic procesul sa terminat pe 20 luna asta ,eu am gasit asta aici [ link extern ]
Linkul este catre instanta nu este direct catre dosar. Ce nr. de dosar aveti?
3629/176/2014, multumesc
Din ceea ce scrie pe portal rezultă că au fost admise o parte din pretențiile reclamantului, precum și o parte din pretențiile pârâtului. Care sunt părțile admise și care sunt părțile respinse v-ar putea spune doar un ghicitor în stele. Trebuie fie să așteptați să vi se comunice hotărârea, fie să vă duceți în arhiva instanței și să citiți soluția din condică. De acolo aflați mai multe decât de pe portal.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce inseamna "admis in parte"? ContSters207077 ContSters207077 am contestat un pv la tribunal si mi sa dat rezolutia .admis in parte. ce inseamna asta? (vezi toată discuția)
Motive de ingrijorare incredintare minor kamyta kamyta acum 4 luni am intentat divort fiind nevoita sa parasesc domiciliul fara copil fiindca sotul nu mi la dat ,iar politia nu s-a bagat.locuiesc in chirie acum ... (vezi toată discuția)
Doua actiuni pentru dobandirea aceluiasi drept otto2007 otto2007 Buna ziua, Paratul intr-un dosar face cerere reconventionala prin care arata pretentiile sale fata de reclamantul din dosar . Dupa depunerea cererii ... (vezi toată discuția)