avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 973 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Ce inseamna \"admis in parte\"?
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Ce inseamna "admis in parte"?

am contestat un pv la tribunal si mi sa dat rezolutia .admis in parte. ce inseamna asta?
Cel mai recent răspuns: Gabriela Pintea , Consilier juridic 03:59, 14 Mai 2011
Detaliati pe larg la ce se referea contestatia dvs si vedeti si solutia data de instanta pe portalul instantelor de judecata
Ati procedat si dv ca si legiuitorul adica ne-ati prezentat cazul dv " in parte ". Asa nu vom putea sa va clarificam problema. Prezentati-ne contestatia si rezolutia sentintei.
Ultima modificare: Vineri, 13 Mai 2011
Adrian Tudor, Consultant asigurari
ambasador38 a scris:
am contestat un pv la tribunal si mi sa dat rezolutia .admis in parte. ce inseamna asta?

Inseamna ca instanta a pronuntat o hotarare prin care o parte din capetele de cerere ale plangerii contraventionale formulate de dvs. au fost admise.

Mai simplu spus, ati solicitat instantei X, Y si Z, iar instanta a admis doar X si Y. Veti afla care este solutia instantei din condica (va duceti in arhiva instantei si consultati condica).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divort teosdorescudrak teosdorescudrak buna seara, va-as ruga sa ma lamuriti un pic, ce anume inseamna (intr-o hotarare )\\" Admite în parte cererea principală Admite în parte cererea ... (vezi toată discuția)
Pronuntare elabina elabina Pe data de 3 iunie am avut ultimul proces pentru divort cu minori si a ramas in pronuntare.Sotul nu s-a prezentat la nici un termen si fetita locuieste cu ... (vezi toată discuția)
Despre concluzii scrise mihai69 mihai69 Buan ziua, in sfarsit am scapat de un proces cu angajatorul,sentinta se va pronunta luni.Presedintele instantei mi-a cerut sa depun luni dimineata scurte ... (vezi toată discuția)