avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 478 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... despre concluzii scrise
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

despre concluzii scrise

Buan ziua,
in sfarsit am scapat de un proces cu angajatorul,sentinta se va pronunta luni.Presedintele instantei mi-a cerut sa depun luni dimineata scurte concluzii scrise.Ce vreau sa va intreb este daca exista o formulare standard adaptata fiecarei situatii ,cum ar trebui sa ma adresez instantei si daca pronuntarea se face in sedinta publica.Va multumesc
Cel mai recent răspuns: ctynn , utilizator 18:13, 2 Noiembrie 2010
Nu exista o formulare standard. Scrieti in partea de sus stanga numarul dosarului si va adresati cu formula "Domnule Presedinte,". Subsemnatul....cu dom...reclamant in dosarul nr.....al.......formulez concluzii scrise, dupa care va prezentati speta motivata solicitand la sfarsit admiterea actiunii/respingerea actiunii(dupa cum dv. sunteti reclamant sau parat).
Pronuntarea nu se face in sedinta publica, trebuie sa urmariti dv. la Arhiva instantei a doua zi sau dati un telefon si cereti sa vi se comunice solutia.
Mult succes!
Concluziile scrise cuprind argumentarea capetelor de cerere sau a apararilor facute in functie de mijloacele de proba administrate in cauza si cererile/intampinarile formulate de partea adversa; nu exista o formulare standard pentru acestea
Pronuntarea solutiei se face in sedinta publica (altfel este cauza de nulitate)
Nu exista o formulare standard. Dupa partea introductiva, expuneti pe scurt motivele pentru care solicitati admiterea contestatiei, daca sunteti reclamant sau respingerea acesteia daca sunteti parat. Pronuntarea nu se face in sedinta publica. Sunati a doua zi, in cazul dvs. marti, la arhiva instantei, dupa ora 11 si intrebati de solutia din dosarul dvs. De asemenea, daca aveti timp, puteti sa mergeti si personal la arhiva ( sau altcineva, nu neaparat dvs. ) si va uitati in condica ( intrebati de condica de la completul ce a judecat cauza dvs. )
simona.aspritoiu a scris:

....Pronuntarea nu se face in sedinta publica. .....


Pronuntarea se face in sedinta publica ...
Greseala mea...Normal ca in sedinta publica se face pronuntarea...Mai pot exista si erori, suntem oameni. Multumesc pentru atentionare!

Alte discuții în legătură

Unde pot consulta hot judec ramasa in pronuntare? boldea_d boldea_d va rog daca imi puteti spune unde as putea sa consult decizia judecatorului ramas in pronuntare? judecatorul a spus ca ramane in pronuntare (judecatorie) si ma ... (vezi toată discuția)
Neindicarea cheltuielilor de judecata in minuta. nu trebuie facuta cerere de indreptare sau de completare a hotararii daca nu se indica cuantumul cheltuielilor? CLAUDIU LASCOSCHI CLAUDIU LASCOSCHI Buna seara, Intrebarea este daca este sau nu necesara indreptarea sau completarea hotararii primei instante daca nu se indica exact cuantumul cheltuielilor ... (vezi toată discuția)
Prezenta la darea sentintei resursesbc resursesbc Vineri am avut un termen de judecata(in materie civila) la care judecatorul a spus ca va pronunta hotararea peste o saptamana. Acest lucru se va face in ... (vezi toată discuția)