avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 553 soluții astăzi
Forum Activitate Marius_B2013

Activitate Marius_B2013

Răspuns la discuția Citatie
Am fost la banca si am scos 1/3 din salariu, dar tot nu ajung banii pentru celelalte cheltuieli !
Mentionez ca si sotia are aceeasi problema pentru ca am luat creditul impreuna ! Ne mai ramane aproximativ 850 lei la amandoi din care 600 sunt rate la lalte banci ! Nu mai ramanem cu nici un ban din salarii pentru a " supravietui " ! Ce sa mai fac ????
Discuție Citatie
Recuperare creante ( 7700 lei ) de la BANCA TRANSILVANIA PRIN IMPROVEMENT CREDIT COLLECTION SRL si data la BIROUL EXECUTORILOR JUDECĂTOREŞTI ASOCIAŢI DOMINTE ŞI ASOCIAŢII !
Mentionez ca mai am si alte credite in valoare de aproximativ 840 lei pe luna ( la banca Transilvania inclusiv ( 360 lei ) la care se mai adauga facturi la curent ,gaz, apa, tv, caldura- iarna, ( apoximativ 350 - 400 lei pe luna ) din doua salarii al meu de 1000 lei si al sotiei de 600- 650 lei + bonuri de masa in valoare de 180 lei pe luna! Am si 2 copii minori la scoala ! Mai raman aproximativ 450-500 lei pe luna pentru a trai 4 persoane ! CE MA SFATUITI SA FAC !
Accident cu 2 fetite la iesirea de la scoala, pe trecerea de pietoni ! Fetitele erau angajate in traversarea strazii pe zebra cand a venit o masina care a franat si a oprit la cativa centimetri de fetitele care de sperietura s-au impiedicat si au cazut in fata masinii care patrunsera pe zebra circa 2 metri. Fetitele nu au fost atinse de masina ! Dar au fost speriate foarte tare ! Soferul s-a dat jos din masina si a venit la fetite sa vada daca sunt in regula si a chemat politia ! Fetitele au fost duse la urgente in vederea verificarii oricaror leziuni ! Dupa vreo 2 ore de investigatii care au iesit bune, fetitele au fost luate de mame si duse acasa !
CE AR TREBUI SA SE FACA DE PARINTI IMPOTRIVA SOFERULUI si CE DESPAGUBIRI SE CUVIN !!?!?!
Răspuns la discuția Reparatie terasa bloc
Vreau sa mentionez ca multa pa curge direct din locuita vecinului, adica din apartamentul lui. Are geamurile intredeschise, ninge si ploua direct la el in casa si de acolo la mine. Si tot asa. Daca are apartament eu cred ca ar trebui sa aibe grija de locuinta nu sa fie ca o casa parasita, abandonata. Daca o vedeti nu face nici jumatate din cat ar face un apartament ( la pret ma refer ). E JALE CE SE AFLA ACOLO ! E MAI RAU decat daca as fi eu la ultimul etaj !
Sunt Marius B. si as dori un sfat in legatura cu ceea ce mi se intampla de vre-o 3 ani ncoace...
Problema sta in felul urmator: Am un vecin la etajul 4 ( deasupra mea, eu stau la etajul 3, el fiind la ultimul etaj ), care este plecat din tara de peste 3 ani, nu mai stiu exact, iar in locuinta nu se mai afla nimic, pana si parchetul si nisipul este scos si adunat gramada in mijlocul casei. in urma ploilor si mai ales iarna a ninsorilor si a topirii zapezii i-mi ploua in casa, in dormitor si in bucatarie. La inceput, acum 3 vre-o 3 ani au fost doar cateva picaturi, dar acum, cu aproximativ 30 de zile picura foarte mult. A fost anuntat de tatal meu, dar nimic. Eu am facut curat recent acum 4 ani, si aum ar trebui sa fac din nou din cauza neglijentei lui. Mentionez ca detin poze si filmari la ce mi s-a intamplat. Este groaznic ce am pe plafon si pe pereti... Stau cu nailoane, carpe, lighenase si alte chestii ca sa nu picure pe parchet... Intr-o zi am strans, cred cu aproximatie circa 25 litri de apa din ce a picurat de pe tavan si de pe pereti.
AS DORI SA-MI DATI UN SFAT ! CE AR TREBUI SA FAC !?!?! CE POT SA FAC PENTRU DAUNELE PROVOCATE !