Recuperare creante ( 7700 lei ) de la BANCA TRANSILVANIA PRIN IMPROVEMENT CREDIT COLLECTION SRL si data la BIROUL EXECUTORILOR JUDECĂTOREŞTI ASOCIAŢI DOMINTE ŞI ASOCIAŢII !
Mentionez ca mai am si alte credite in valoare de aproximativ 840 lei pe luna ( la banca Transilvania inclusiv ( 360 lei ) la care se mai adauga facturi la curent ,gaz, apa, tv, caldura- iarna, ( apoximativ 350 - 400 lei pe luna ) din doua salarii al meu de 1000 lei si al sotiei de 600- 650 lei + bonuri de masa in valoare de 180 lei pe luna! Am si 2 copii minori la scoala ! Mai raman aproximativ 450-500 lei pe luna pentru a trai 4 persoane ! CE MA SFATUITI SA FAC !
Daca vreti, faceti contestatie cand se va infiinta poprire pe salariu, sa va puna poprire pe mai putin de 1/3 din el. Altceva nu aveti ce face, nu va mai imprumutati peste masura, ca sa aveti de unde plati.
Am fost la banca si am scos 1/3 din salariu, dar tot nu ajung banii pentru celelalte cheltuieli !
Mentionez ca si sotia are aceeasi problema pentru ca am luat creditul impreuna ! Ne mai ramane aproximativ 850 lei la amandoi din care 600 sunt rate la lalte banci ! Nu mai ramanem cu nici un ban din salarii pentru a " supravietui " ! Ce sa mai fac ????
V-am zis deja, contestatie la executare, se depune la judecatorie.
Nu cred insa ca va ajuta sa obtineti sa platiti pt executare mai putin de 1/3, prectic va intra un pic mai multi bani in const , insa datoria se mareste ca se calculeaza penalitati in continuare. Gasiti si alte surse de venit.