avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 317 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Citatie
Discuție deschisă în Executare silită

Citatie

Recuperare creante ( 7700 lei ) de la BANCA TRANSILVANIA PRIN IMPROVEMENT CREDIT COLLECTION SRL si data la BIROUL EXECUTORILOR JUDECĂTOREŞTI ASOCIAŢI DOMINTE ŞI ASOCIAŢII !
Mentionez ca mai am si alte credite in valoare de aproximativ 840 lei pe luna ( la banca Transilvania inclusiv ( 360 lei ) la care se mai adauga facturi la curent ,gaz, apa, tv, caldura- iarna, ( apoximativ 350 - 400 lei pe luna ) din doua salarii al meu de 1000 lei si al sotiei de 600- 650 lei + bonuri de masa in valoare de 180 lei pe luna! Am si 2 copii minori la scoala ! Mai raman aproximativ 450-500 lei pe luna pentru a trai 4 persoane ! CE MA SFATUITI SA FAC !
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 08:07, 18 Ianuarie 2015
Daca vreti, faceti contestatie cand se va infiinta poprire pe salariu, sa va puna poprire pe mai putin de 1/3 din el. Altceva nu aveti ce face, nu va mai imprumutati peste masura, ca sa aveti de unde plati.
Am fost la banca si am scos 1/3 din salariu, dar tot nu ajung banii pentru celelalte cheltuieli !
Mentionez ca si sotia are aceeasi problema pentru ca am luat creditul impreuna ! Ne mai ramane aproximativ 850 lei la amandoi din care 600 sunt rate la lalte banci ! Nu mai ramanem cu nici un ban din salarii pentru a " supravietui " ! Ce sa mai fac ????
V-am zis deja, contestatie la executare, se depune la judecatorie.
Nu cred insa ca va ajuta sa obtineti sa platiti pt executare mai putin de 1/3, prectic va intra un pic mai multi bani in const , insa datoria se mareste ca se calculeaza penalitati in continuare. Gasiti si alte surse de venit.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua. in 2015 am luat un credit de 13000 lei, fiind angajata. ... Anica1989 Anica1989 Buna ziua. In 2015 am luat un credit de 13000 lei, fiind angajata. Am achitat creditul pana la suma de aproximativ 5000 lei. Incepand cu 2017 nu sunt angajata, ... (vezi toată discuția)
Mandatarul nu vrea sa dea acordul executorului marianbaluta2002 marianbaluta2002 Buna ziua. Incep acest subiect mahnit de un mandatar al unei institutii financiare bancare, mandatar care mi-a trimis dosarul de credit in executare, fara a ma ... (vezi toată discuția)
Dobânzi dupa achitarea datoriei Mia4 Mia4 Buna ziua,am o mare problema si deja numai stiu ce se intampla...am mai intrebat pe acest forum despre problema mea,pe scurt am avut un card de credit la ... (vezi toată discuția)