avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 553 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Buna ziua. In 2015 am luat un credit de 13000 lei, ...
Discuție deschisă în Executare silită

Buna ziua. In 2015 am luat un credit de 13000 lei, fiind angajata. ...

Buna ziua. In 2015 am luat un credit de 13000 lei, fiind angajata. Am achitat creditul pana la suma de aproximativ 5000 lei. Incepand cu 2017 nu sunt angajata, nu detin bunuri pe numele meu. In 15 sept 2020 am primit un sms de la banca in care eram informata ca am poprire pe cont de 7700 lei. Am contactat prin email BEJ pentru o copie dupa documentatia care a stat la baza acestei popriri, dar mi s-a comunicat sa sun daca am nelamuriri. Am aflat totusi ca cei de la Kruk sunt creditorii datoriei ramase neachitate. Mentionez ca nu am primit personal nicio notificare. La adresa din CI, de cand am luat creditul, locuieste o alta persoana cu numele meu, care a luat unele somatii de la Kruk, ca si cand ar fi ale ei. De unele am fost anuntata telefonic, dar de fiecare data am anuntat postasul sa returneze plicurile pentru ca din 2008 eu nu mai locuiam la adresa din CI. Am vreo sansa sa contest poprirea? Daca voi avea un CIM, pe perioada determinata, in regim de plata cu ora, angajatorul va fi notificat automat pana se rezolva contestatia? Suma nu va depasi 500-600 lei. Multumesc!

Alte discuții în legătură

Executare silita Dana_Abarjan Dana_Abarjan Buna ziua, Am nevoie de un sfat. Am facut un credit in 2008 de 17.000 de lei la BCR, din care am platit 9.600 de lei, dar am ramas fara loc de munca in ... (vezi toată discuția)
Cesionare creanta catre o alta firma de recuperare. VatafuF VatafuF Buna ziua. Tatal meu a fost executat prin executor judecatoresc incepand din anul Octombrie 2012 pentru o datorie la o banca de 6655 lei + 1417 lei (probabil ... (vezi toată discuția)
Am un dosar din 2004 Puiu77 Puiu77 Am un dosar din 2004 un card cred și am primit an 2016 o somație de plata cu poprire pe salariu fără sa mi se argumenteze de unde vine poprirea (vezi toată discuția)