avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 417 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Am un dosar din 2004
Discuție deschisă în Executare silită

Am un dosar din 2004

Am un dosar din 2004 un card cred și am primit an 2016 o somație de plata cu poprire pe salariu fără sa mi se argumenteze de unde vine poprirea
Cel mai recent răspuns: Carbunescu , utilizator 11:15, 13 Ianuarie 2017
Trebuie sa fromulati conestatie la executarea silita(poprire) in termen de 15 zile de cand ati luat la cunostinta de infiintarea popririi,invocati in principal exceptia prescriptiei dreptului de a cere executarea silita.
Nu am absolut nimic decât o copie contract de la EFG retailer care spun ca dosarul meu nu mai este la firma lor din 2008
Menționez ca nu am primit nici o instintare
M-am trezit cu poprire pe salariu

folositi functie -aditeaza pt a completa un mesaj.
Ultima modificare: Miercuri, 11 Ianuarie 2017
gi-jane2, moderator
Buna ziua,

Mama mea, 76 ani, pensionara,a primit instiintare de executare silita pt suma de 2300 lei urmare a unui credit facut la Bancpost in 2004, DE 1700 lei si terminat de achitat (avem chitantele).
Cum se poate asa ceva, dp 12 ani, fara nicio instiintare din partea BEJ sau a KRUK ?
Ce ne sfatuiti ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contestatie la executare. valy01 valy01 Buna ziua, am avut un credit la banca P. pe care l-am plătit o perioada; au intervenit probleme financiare și nu am mai putut plătii; au declarat creditul ... (vezi toată discuția)
Contestatie executare silita Cata2010 Cata2010 Buna ziua si va multumesc inca de la inceput pentru timpul acordat pentru a citi aceasta postare .vin catre dumneavoastra cu o speta destul de complicata si ... (vezi toată discuția)
Perimarea executarii silita. valy01 valy01 Am avut un credit la banca , au declarat creditul scadent și au obținut de la judecătorie executare silita în dosarul respectiv în noiembrie 2012 urmând ... (vezi toată discuția)