avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1055 soluții astăzi
Forum Activitate Torkild

Activitate Torkild

Buna ziua! Lucrez intr-un magazin de bricolaj iar directorul de acolo nu vrea sa dea drumul la caldura pentru ca vrea sa faca economie. In magazin temperatura variaza intre 14 si 18 grade...Pe cine ar trebui sa sesizez in acest caz?

Va multumesc!
Am primit o somatie de plata de la o firma care se ocupa cu ridicarea gunoiului stradal prin care imi spune ca trebuie sa platesc o suma de bani.In caz contrar,faptele mele pot intruni elemente constitutive ale infractiunii de inselaciune - asa este specificat in somatie.Din 2007 nu am primit absolut nimic de la ei.Stiam ca dupa 3 ani datoriile se prescriu.Ce este de facut in aceasta situatie?

Va multumesc!
Buna ziua!Mi-a venit acasa o somatie si un titlu executoriu pentru niste datorii din anii 2003 si 2004.La acestea 2 este si o foaie cu situatia financiara pe anii 2003/2004.In aceasta scrie ca mi-a venit o instiintare pe data de 12.07.2007 si somatia in data de 2.12.2013.
Aceste datorii se pot prescrie?Va multumesc!
Răspuns la discuția Impozitul pe casa se prescrie?
Cred ca n-a mai fost platita de prin 2007-2008...
Răspuns la discuția Impozitul pe casa se prescrie?
saptamana trecuta,vineri...
Răspuns la discuția Impozitul pe casa se prescrie?
Am primit 3 foi:somatie,titlu executoriu si proces verbal privind calculul sumelor prevazute prin titlu executoriu.
Pe numele meu nu s-a mai emis titlu executoriu pt ca desi s-a facut succesiunea,la fisc figureaza numele bunicului meu.
Buna ziua!Trebuie sa achit un impozit la casa in valoare de 3100 de lei care nu a mai fost platit de 6-7 ani.La fisc,figureaza numele bunicului meu care este decedat.Succesiunea a fost facuta acum 8 ani si acum casa este pe numele meu.In urma cu 2 zile a venit o somatie de plata de 305 lei pe numele bunicului.Se pot prescrie cei 3100 lei?De ce a venit somatia de plata de doar 305 lei?
Va multumesc!