avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 622 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Rezolvare somatie
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Rezolvare somatie

Am primit o somatie de plata de la o firma care se ocupa cu ridicarea gunoiului stradal prin care imi spune ca trebuie sa platesc o suma de bani.In caz contrar,faptele mele pot intruni elemente constitutive ale infractiunii de inselaciune - asa este specificat in somatie.Din 2007 nu am primit absolut nimic de la ei.Stiam ca dupa 3 ani datoriile se prescriu.Ce este de facut in aceasta situatie?

Va multumesc!

Alte discuții în legătură

Inselatorie prin sms masni masni Un bun prieten de-al meu a facut pacatul de a scoate o suma de bani de la un oficiu postal,bani proveniti de pe urma unei inselatorii prin sms,el fiind pacalit ... (vezi toată discuția)
Inselaciune cu contract si chitanta karinacm karinacm Va rog frumos cine ma poate ajuta in urmatoarea problema. Pe 10 august 2009 am contactat o firma ca sa mi faca izolatie exterioara la balcon si tot in ... (vezi toată discuția)
Incadrare fapta in lege geoJgeo geoJgeo Buna ziua, As dori sa stiu la ce lege se incadreaza urmatoarea situatie. In cazul in care un magazin dupa achizitia unor produse in valoare de X lei promite ... (vezi toată discuția)