avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 605 soluții astăzi
Forum Activitate sereesv

Activitate sereesv

Buna ziua,cine imi poate spune cat dureaza pana iti da licenta pentru firma de paza.
Am depus dosarul complet acuma 1 luna.Am sunat astazi la Politia Romana si mi au zis ca mai dureaza 3-4 luni.Asa este? Ce este de facut?
Va multumesc
Cum se acorda prima bruta pentru salariatii din companiile private si in ce conditii se anuleaza? va multumesc
Răspuns la discuția Trebuie sa fii insotit?
El avea sume mari de bani asupra lui si se deplasa din judet in judet ca sa dea banii personal oamenilor care nu aveau card.in fisa postului nu este scris nimic(el nu este casier) ca sa intelegeti mai bine.El a luat o persoana din firma ca insotitor ca sa aibe siguranta mai mare ca nu ii da cineva in cap.Si cat timp omu a venit cu el a fost pontat ..a gresit cu ceva? va multumesc
Buna ziua, cand trebuie sa imparti banii de salarii trebuie sa fii insotit de cineva neaparat? ma refer la sume de peste 10000 RON..va multumesc
Răspuns la discuția Poate sa te achuze de sechestru?
El mi-a zis ca imi intenteza dosar penal pentru sechestru fara sa imi dea o foaie prin care sa mi se ceara asta..stiu ca tot ce este verbal nu este considerat in fata legii si mai stiu ca masina trebuia predata tot printr-un proces verbal in care sa specific starea masinii.nu ?
Buna ziua,lucrez la o firma de 5 ani , problema este ca zilele trebuie mi s-a cerut verbal demisia,telefonul si masina de serviciu pe care am primit-o prin proces verbal,am refuzat deoarece nu mi s au spus motivele si nu am primit in scris nici un act prin care sa mi se aduca la cunostinta.Am fost acuzat ca mi se intocmeste dosar penal de sechestru este posibil asa ceva? daca in fisa postrului se specifica ca trebuie sa am telefon si masina ca sa pot lucra.Eu m-am dus in continuare la serviciu ca sa nu imi zica ca sunt absent nemotivat.Cum trebuie sa procedez? va multumesc