avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 864 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii Trebuie sa fii insotit?
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

Trebuie sa fii insotit?

Buna ziua, cand trebuie sa imparti banii de salarii trebuie sa fii insotit de cineva neaparat? ma refer la sume de peste 10000 RON..va multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 12:00, 16 Februarie 2013
Sa impartiti salariatilor sau catre cine anume?

Daca este catre salariati, nu, ii puneti sa semneze statul de plata ca au primit salariul! Daca vreti sa aveti o siguranta mai mare, puteti opta pentru plata salariilor prin transfer bancar!
El avea sume mari de bani asupra lui si se deplasa din judet in judet ca sa dea banii personal oamenilor care nu aveau card.in fisa postului nu este scris nimic(el nu este casier) ca sa intelegeti mai bine.El a luat o persoana din firma ca insotitor ca sa aibe siguranta mai mare ca nu ii da cineva in cap.Si cat timp omu a venit cu el a fost pontat ..a gresit cu ceva? va multumesc
Ultima modificare: Sâmbătă, 16 Februarie 2013
sereesv, utilizator
Trebui vazut in reg.intern daca este reglementat acest aspect ... casierul sa fie insotit de o anumita persoana pe durata deplasarii pentru a achita salariile , iar acea persoana sa fie pontata ca prezenta la serviciu.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Deplasari de personal si fisa de pontaj AliceS AliceS Buna ziua, Va rog sa imi spuneti, cum ar trebuie intocmita corect o fisa de pontaj pentru salariatii care sunt trimisi in deplasari (in afara locului de ... (vezi toată discuția)
Factura, singurul instrument de inregistrare si decontare a unei cheltuieli ? afg afg Buna ziua, Doresc sa aflu daca chitantele si bonurile de casa sunt acte care pot fi decontate prin casierie sau OP si care este suma maxima, sau daca la ... (vezi toată discuția)
Deconturi si ordin de deplasare folette folette Va rog frumos sa imi spuneti cum se procedeaza in cazul unei deplasari a unui angajat intr-un oras din Romania. am inteles (dar nu sunt sigura) ca este necesar ... (vezi toată discuția)