Buna ziua,lucrez la o firma de 5 ani , problema este ca zilele trebuie mi s-a cerut verbal demisia,telefonul si masina de serviciu pe care am primit-o prin proces verbal,am refuzat deoarece nu mi s au spus motivele si nu am primit in scris nici un act prin care sa mi se aduca la cunostinta.Am fost acuzat ca mi se intocmeste dosar penal de sechestru este posibil asa ceva? daca in fisa postrului se specifica ca trebuie sa am telefon si masina ca sa pot lucra.Eu m-am dus in continuare la serviciu ca sa nu imi zica ca sunt absent nemotivat.Cum trebuie sa procedez? va multumesc
El mi-a zis ca imi intenteza dosar penal pentru sechestru fara sa imi dea o foaie prin care sa mi se ceara asta..stiu ca tot ce este verbal nu este considerat in fata legii si mai stiu ca masina trebuia predata tot printr-un proces verbal in care sa specific starea masinii.nu ?
aveti dreptate,si foarte bine ati procedat. Sa nu va dati demisia la cererea lor,. Daca ei considera ca nu mai e nevoie de dvs,sa va disponibilizeze ei,sa va dea un preaviz de 20 zile,apoi dvs puteti beneficia de somaj de 9 luni ptr vechime de 5 ani.
In caz daca va dati demisia,nu veti beneficia de somaj.
In locul dvs eu i-as spune in fata celui care-mi cere demisia si altele asa:
- Cauta pe altcineva pe care sa-l poti speria cu dosar penal !
Apoi puteti sa-i zambiti frumos :D ca sa-i aratati ca nu sunteti asa de prost cum crede dumnealui.
Concediu fara plata
remus39
Am si eu nevoie de un mic ajutor;
Ce se intampla daca am depus o cerere de concediu fara plata si nu mi-a fost aprobata inca din prima zi fara a mi se da nici ... (vezi toată discuția)