avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 506 soluții astăzi
Forum Activitate geraldina01

Activitate geraldina01

Multumesc mult pentru sfaturi!acelasi lucru mi-au spus si parintii mei si se pare ca au avut dreptate.atata timp cat micuta e fericita nu ne intereseaza sa-l avem pe "tatic",daca se poate numi asa.
Problema mea este una complicata,sa zicem asa.Dupa o saptamana de cand m-am despartit de fostul iubit,am aflat ca sunt insarcinata in 13/14 saptamani.el a zis ca nu e a lui,apoi la nasterea fiicei noastre a zis ca vrea test de paternitate.parintii mei nu au fost deacord si nu sunt nici acum,doar ca acum situatia a scapat de sub control si simt ca am sa innebunesc.peste tot spune si posteaza injurii la adresa mea si a fetitei mele.vreau sa fac testul de paternitate dar vreau totodata un ordin de restricite pentru el si fam lui(care nici ea nu a fost interesata de fetita mea)dar prin proces.este posibil ca fetita mea sa nu ia acum dupa 3 luni de la nastere numele tatalui dar sa dovedesc ca este a lui si sa i-se puna ordin de restrictie?adica sa nu o vada,ca de,daca nu a vrut-o nu are de ce sa se bucure de ea! Va multumesc anticipat