avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1115 soluții astăzi
Forum Activitate alfred123

Activitate alfred123

Buna ziua,

as dori sa infiintez un SRL in RO cu un angajat (eu) . Acel angajat isi va desfasura activitatea in UK timp de 250 zile pe an.

Activitatea va fi in IT/Consultanta.

As dori sa aflu urmatoarele :
- este necesara o forma de organizare in UK ( cum ar fi deschidere unui pct de lucru acolo )
- ce taxe voi plati in UK
- ce taxe voi plati in RO

Va multumesc !

Nu , din pacate nu am avut !
am decis sa lucrez cu alta persona pentru contailitate . Din pacate nu mai imi pot recupera actele contabile , stampila de la cea de dinainte. Telefoane , rugaminti , toate au fost in zadar.

Care ar fi alte cai posibile de urmat ?

Multumesc.
Am deschis in urma cu aproape 2 ani un SRL cu un prieten , amandoi avand cote egale in aceasta. In plus el este si administrator unic.
Pana acum o singura persoana a investit bani in firma - EU. De anul acesta as dori ca si el sa faca acelasi lucru , sa sustina societatea cat am sustinut-o si eu. Mare parte din banii investiti (80%) pot fi dovediti , fiind transfer bancar , restul au fost cash.

I-am adus la cunostinta doleanta mea , dar replica a fost ca nu are bani si , in plus , doreste sa se retraga din actionariat si sa renunte la pozitia de administrator!

Cateva intrebari simple va rog :
1. Poate sa se retraga (eventual cesioneze) din actionariat/administrator fara acordul meu?
2. Cum as putea sa-l determin (bineinteles nu cu vorba buna ,ci legal) sa sustina societatea cu acceasi suma ca si mine?
3. Am banuiala ca sumele date acopereau cu mult nevoile de functionare ale societatii (conturile sunt goale acum). Ar ajuta o expertiza contabila sa clarifice lucrurile?
4. As putea sa-mi recuperez parte din suma cu care am sustinut societatea de la asociat?
5. Orice alte idei de iesire cat mai onorabila din aceasta situatie vor fi apreciate !=D>

Societatea a fost si este inca pe pierdere! :(
Zorii profitului se arata , dar si conturile mele personale sunt cam goale !:D

Va multumesc !