avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1085 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Firma in Ro / Activitate UK
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Firma in Ro / Activitate UK

Buna ziua,

as dori sa infiintez un SRL in RO cu un angajat (eu) . Acel angajat isi va desfasura activitatea in UK timp de 250 zile pe an.

Activitatea va fi in IT/Consultanta.

As dori sa aflu urmatoarele :
- este necesara o forma de organizare in UK ( cum ar fi deschidere unui pct de lucru acolo )
- ce taxe voi plati in UK
- ce taxe voi plati in RO

Va multumesc !

Cel mai recent răspuns: Iulian MANEA , Contabil 22:21, 7 Noiembrie 2015
Studiati:
Codul fiscal RO
[ link extern ]
[ link extern ]
Ultima modificare: Sâmbătă, 7 Noiembrie 2015
legalmgm, utilizator
Ce activitate desfasurati in U.K? E foarte important pentru un raspuns documentat. Cu cat mai multe informatii, cu atat mai bine.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxe pentru venit din strainatate fileralex fileralex Buna ziua, Momentan locuiesc in Londra si sunt angajat (prin contract de munca) al unei companii Britanice, in domeniu IT. Am convenit, de comun acord cu ... (vezi toată discuția)
Firma organizare evenimente uk iceraluk iceraluk Buna ziua, Daca am firma de organizare evenimente in UK (un LTD) si vreau sa fac un eveniment in Romania, imi trebuie sa deschid punct de lucru in RO sau ... (vezi toată discuția)
Calcul venit net pfa vs. srl ContSters214386 ContSters214386 Buna ziua! Va solicit ajutorul in urmatoarea problema: am o propunere de colaborare cu un angajator din UK, pe baza unui contract de \"prestari servicii\" ... (vezi toată discuția)