avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 312 soluții astăzi
Forum Activitate kular

Activitate kular

multumesc!
Am divortat, dar mi-am pastrat numele de dupa divort. Trebuie sa anunt angajatorul de schimbarea starii civile? Daca da, exista un termen in care trebuie sa fac asta?
ati lamurit cumva neclaritatile expuse mai sus?
buna ziua, mi-a fost ridicata masina de pe un loc de parcare rezervat TC din sectorul 1. Cand am fost sa o recuperez am constatat ca numarul de inmatriculare inscris pe nota de ridicare auto era diferit de cel al masinii mele, inlocuisera un B cu un P. Pot sa contest taxa de ridicare auto in acest caz? cum pot proceda? ce ma sfatuiti?
multumesc!
cred ca doreste sa ceara anularea pentru ca nu considera ca mostenitoarea s-a ocupat corect de ingrijirea medicala prealabila decesului si nici de inmormantarea persoanei.Sora persoanei este foarte suparata din acest motiv. Nu stiu cum sa explic mai bine.
Buna ziua, am urmatorul caz in care va rog sa ma ajutati:
O persoana si-a facut testament prin care lasa toate bunurile mobile si imobile unei nepoate de var. Persoana a decedat. Era vaduva si nu a avut copii. A avut o singura sora, care i-a supravietuit, si care doreste sa atace testamentul. Se poate face acest lucru? Ce sanse de castig are? Ce presupune procedura de atacare a testamentului?
Multumesc anticipat.