In hotararea de acum nu este nici un program stabilit.el a vazut fata si a luato cand a vrut.nu a fost nici un fel de problema pt ca era in Ro.el mie nu mi-a dat nici un ban.practic a fost o declaratie falsa.a fost conditia impusa de el ca sa incheie procesul de custodie comuna.si eu am acceptat pt ca nu vreau sa avem custodia comuna pt ca el nu ar fi accetat niciodata sa iau fata cu mine.si nu din dragoste pt copil...eu singurul lucru pe care il vreau este daca se poate face ceva pt ca el sa nu stea toata ziua cu deschideri de procese peste procese...fata este foarte bine crescuta la mine!!!! Si lucru ecesta este verificat in permanenta!!!!
declaratia este data in fata notarului.eu nu am neviie de banii lui.nu vreau decat sa fiu lasata in pace sa-mi cresc copilul.el este tot timpul cu dechidere de procese.in legatura cu vizita el trebuie sa ceara un program de vizita in momentul in care nu ajungem la un nomitor comun.su pot sa-l stanilesc eu si el sa se conformeze?
eu nu am nevoie de banii lui.dar vroiam sa stiu ce valoare are acea declaratie pe viitor.in momentul in care copilul va cere explicatii.cel care deschide procese este el,nu eu
buna ziua.sunt divortata din anul 2012 cu minor in custodie totala.hotarea definitiva si irevocabila.in anul 2013 tatal mi.a deschis un proces cum ca ar fi vrut custodia comuna.eu nu am fost de acort cu asa ceva pentru ca locuiesc in spania si vroiam fata cu mine si daca as fi acceptat as fi fost la mana lui.atunci el ca sa renunta la proces mi.a ceur ca e sa dau o declaratie notariala cum ca el mi-a platit pensia alimentara pana la varsta majoratului si daca iau copilul cu mine sa il aduc in tara de doua ori pe an pe cheltuiala comuna.bine inteles ca am acceptat.acum vreau sa stiu daca acea declaratie este valabila in leg cu pensia daca e bine ca am facut asa?el de atunci nu ai mai da pensie copilului chiar daca a spus ca el ai va da in continuare pensie dar vrea sa fie asigurat ca daca prin absurd el nu poate 3 luni la ran sa-i plateasca pensia sa nu aiba probleme cu mine. el in hotarare nu are un program de vizita stabilit si as vrea sa stiu dac eu am vreo obligatie sa-i facilitez un spatiu sau ceva ca el sa vada copilul? va multumesc
da.cand eu am plecat copilul a ramas la parinti mei.dar el a vut dreptul sa-l vada mereu
in tot timpil de cand eu am custodia coilului m-am ocupat in permanenta de copil financiar.el nu ia sat in fiecare luna pensia alimentara.am depus absolut toate probele necesare la dosar.copilul a stat in permanenta la domiciliul parintilor unde cand copilul avea 10 luni am dat in scris la notar k suntem de acord sa ramana la parinti.
va multumesc.el mi-a spus k este dispus sa fie de acord cu luare copilului in spania in urmatoarele conditii.eu sa-mi iau angajamentul in fata instantei k ai voi aduce copilul in tara de 2 ori pe an pe cheltuiala mea.dar k in acelas timo va cere custodia comuna.ce ma sfatuiti?
buna ziua. as avea si eu nevoie de niste sfaturi.sunt divortada din anul 2012.la divort custodia minorului in varsta de 6 ani mi-a fost incrdedintata mie.definitiva si irevocabila.nu este vorba de o custodie comuna!! ci de custodie intreaga.acum fostul sot ma dat in judecata pt a cere custodia comuna cu domiciliul la el.tin sa mentionez ca de curand eu mi-am stabilit domiciliul is spania unde am un loc de munca.vreau sa iau copilul la mine dar datal nu a fost de acord.as dori sa-mi souneti care ar fi sansele lui de castig? am nevoie de un sfat urgent!!! va multumesc