avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 732 soluții astăzi
Forum Activitate gexgeio

Activitate gexgeio

se poate si semestrial, intrebarea era referitoare la valoarea penalitatile care se adauga la impozitul lunar de 16%, avand in vedere ca este un contract de chirie retroactiv, multumesc.
o intrebare!...de ce se tine cont atunci cand se calculeaza penalitatile unui contreact retroactiv, am inteles ca trebuie sa platesti impozitul de 16% din suma incasata de proprietar, o amenda de 25 sau 50 leu dupa 24h de la depunerea contractului retoactiv si aceste penalitati de care nu am nici un fel de cunostinte , reprezinta o suma mare raportata la impozitul lunar care trebuie sa se plateasca? stima
o intrebare!...de ce se tine cont atunci cand se calculeaza penalitatile unui contreact retroactiv, am inteles ca trebuie sa platesti impozitul de 16% din suma incasata de proprietar, o amenda de 25 sau 50 leu dupa 24h de la depunerea contractului retoactiv si aceste penalitati de care nu am nici un fel de cunostinte , reprezinta o suma mare raportata la impozitul lunar care trebuie sa se plateasca? stima.