avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 731 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Cafeneaua economiştilor calcul penalitati contract chirie retroactiv
Discuție deschisă în Cafeneaua economiştilor

calcul penalitati contract chirie retroactiv

o intrebare!...de ce se tine cont atunci cand se calculeaza penalitatile unui contreact retroactiv, am inteles ca trebuie sa platesti impozitul de 16% din suma incasata de proprietar, o amenda de 25 sau 50 leu dupa 24h de la depunerea contractului retoactiv si aceste penalitati de care nu am nici un fel de cunostinte , reprezinta o suma mare raportata la impozitul lunar care trebuie sa se plateasca? stima.
Cel mai recent răspuns: gexgeio , utilizator 22:22, 23 Ianuarie 2013
Impozitul aferent contract de locatiune se achita anual
se poate si semestrial, intrebarea era referitoare la valoarea penalitatile care se adauga la impozitul lunar de 16%, avand in vedere ca este un contract de chirie retroactiv, multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract de inchiriere retroactiv- este posibil? mih_v mih_v Am si eu o intrebare: pot sa fac un contractde inchieriere retroactiv, tinand cont ca am copil nou nascut si n-am putut sa ma duc imediat sa fac contractul cu ... (vezi toată discuția)
Impozit aferent veniturilor din chirii gabi_br.ro gabi_br.ro Buna ziua.Multumesc intai pentru raspusurile primite pana acum si va rog sa ma mai ajutati inca odata.Ma intereseaza sa aflu ce impozit se plateste aferent ... (vezi toată discuția)
Venituri din chirii otilica otilica buna seara Va rog sa-mi dati raspuns la urmatoarea intrebare: -o persoana fizica inchiriaza la o persoana juridica un spatiu comercial(persoana fizica este ... (vezi toată discuția)