avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 555 soluții astăzi
Forum Activitate gimbagram

Activitate gimbagram

Discuție succesiune
Si daca eu imi vreau dreptul ca sa cedez si dinsa nu poate sa ma despagubeasca atunci ce se va intimpla?
Se poate rezolva acest lucru la notar?
S-au mai trebuie facute alte demersuri.Mentionez ca nu locuim acolo nici eu nici sora mea. Locuieste impreuna cu fiica din alta casatorie.
.
Discuție succesiune
Cred ca azi vom merge la notar dar mama vitrega vrea sa semnam eu si sora mea ca nu o dam afara din casa.Ce sa facem in aceasta situatie?
Dupa decesul dumneaei vrea sa ii revina partea ficei sale din alta casatorie.Noi putem sa punem vreo conditie?
Care ar putea fii aceasta?

Posed un act de vanzare-cumparare cu clauza de intretinere si uzufruct, al unui imobil. Am un credit de nevoi personale cu o restanta neachitata(de 3.000 de euro) din motive financiare, si am fost somata de banca cu executare silita. Mentionez ca nu s-a garantat cu niciun imobil. Exista posibilitatea ca banca sa imi scoata la licitatie imobilul?
Răspuns la discuția succesiune
Aveti idee daca taxele sunt mai mari in instanta sau la notar? Trebuie expert angajat? Cadastru trebuie facut inainte sau dupa?
Discuție succesiune
Se poate face taxa de succesiune DOAR in instanta sau prima data la notar si apoi instanta. MULTUMESC!