avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 695 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... contract intretinere
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

contract intretinere

Posed un act de vanzare-cumparare cu clauza de intretinere si uzufruct, al unui imobil. Am un credit de nevoi personale cu o restanta neachitata(de 3.000 de euro) din motive financiare, si am fost somata de banca cu executare silita. Mentionez ca nu s-a garantat cu niciun imobil. Exista posibilitatea ca banca sa imi scoata la licitatie imobilul?
Cel mai recent răspuns: avvalentina , utilizator 13:22, 26 Ianuarie 2013
Intai va va executa in alte bunuri sau venituri ( salariu .....etc) daca nu se va indestula este posibil sa treaca si la bunuri imobile, ideea e ca intretinerea trebuie mutata pe alt imobil daca va va executa cu acel imobil banca.
Se poate trece direct la executarea silita a imobilului insa va fi f. dificil ca cineva sa cumpere cu acel uzufruct care va trebui respectat si in cazul adjudecarii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita ovidana ovidana Sotul meu a decedat in urma cu ceva vreme. Impreuna avem contractate doua credite, unul cu ipoteca si unul de nevoi personale fara ipoteca. Mentionez ca ... (vezi toată discuția)
Evaluare uzufruct viager, executare imobil cu uzufruct viager andreistan andreistan Buna ziua, Avem in bloc o garsoniera cu restante mari la intretinere. Am castigat fond+recurs, asteptam sa iasa decizia definitiva si irevocabila prin care ... (vezi toată discuția)
Executare silita imobil ipotecat tmihai2006 tmihai2006 Buna ziua! Am doua credite ca persoana fizica: - un credit de nevoi personale de 10.000 euro la o banca ; - un credit imobiliar cu ipoteca rang 1 pe un ... (vezi toată discuția)